you are my reason to smile

Sitta och prata på ett café är bland det mysigaste som finns på höstens dåliga dagar 

one second without you feels like a month

Spenderade tiden efter skolan med mamma, vi har inhandlat lite nya saker till huset. Och nu är det detta jag pysslar med en regnig fredagskväll, saknas bara han jag älskar som mest brevid mig ♥

every night is lonely without you

Hade sjukt bråttom till bussen idag så jag hann endast ta en bild, inte så bra kvalitet och så vidare men ni får stå ut !
Tröja märke Tindra // Leggins från bikbok // Väska från accent om jag inte minns helt fel
 

vi möts någonstans i mitten

Kom hem runt 6 tiden, stolt över min första samhällskunskaps uppgift som vi fick tillbaka idag. Klingade in ett B, med bland annat kommentaren "riktigt snyggt gjort, du har talang!" klart man blir glad lixom, behövde det idag.
 
Har precis lagat lite fiskpinnar och nu ska jag sätta mig och skriva en novell så slipper jag göra det nästa vecka:)
 
puss

not the perfect week

Kände att jag var värd detta idag, mår fortfarande inte toppen. Men min fina pojkvän får mig alltid på sånt bra humör så jag är glad ändå! Även bullen på bilden får mig att må toppen ♥
Förresten om nån skrivit nån bra novell på 1 - 1,5 sida så tar jag gärna del av den. Bara slänga iväg en kommentar :)

NY DESIGN

Som ni kanske upptäckt så har jag gjort om min design endel, mest för att jag ville ha den mera stilren och simpel. Däremot så ska jag fixa om headern den är ju väldigt tråkig just nu, men jag orkar faktiskt inte hålla på länge då jag nu suttit sen 12 ungefär och fixat med detta... 
 
Skulle hinna med att göra massor idag, blev däremot inte så mycket. Om jag inte börjar med resten nu då!

jag vet att jag är hopplöst svårt ibland

Kom nyss hem från vårdcentralen, valde att stanna hemma idag och kolla upp utslgen jag fick och som även blev värre. Är väldigt rädd och stressad över detta. Fick någonting utskrivet så ska gå och hämta ut det på apoteket snart. Förövrigt mår jag inte alls bra just nu.. ska försöka plugga lite så jag blir av med det, sen slå på en film! puss på er.

i wanted words but all i heard was nothing

Har en sån fruktansvärd träningsverk, kan knappt röra mig.. samtidigt som jag ligger och funderar på sjukt mycket saker just nu. Jag vill så mycket men ändå ingenting, jag känner nåt enormt men ändå inget alls ♥
 
Just det, imorse när jag vaknade och kom hem så upptäckte jag massa konstiga utslag kring hals, bröst och armar. Det ser ut som massa bett eller nåt.. är sjukt rädd för sånt jag inte vet vad det är. Och detta är inte lite heller. Hjälp!!
 
Jag lovar att bli bättre på att ta bilder kring saker, skulle vilja bära med mig kameran överallt men just nu måste vi bära data, skolböcker och allt material till skolan så skulle bli sjukt jobbigt med kameran också. Men ja ska ge det ett försök :) puss på er
 
 

bring it on

Min gamla plånbok hade gjort sitt, så nu var det äntligen dags för en ny, svart med guld detaljer!

You know i will never change

Spenderade både min fredag och lördag tillsammans med min underbara pojkvän och även regnet som slog mot fönstret. Men med massa ljus så blir allting bra! Igår åkte vi till Eskilstuna en sväng, fixade synintyg till mig, så snart kan jag också börja köra!! Fick även med mig en ny plånbok som det kommer bild på sen. 
 
Sen när vi kom hem hade hans föräldrar fixat 3 rätters middag, så söta! Och eftersom mamma åkte till Franskrike igår så sov vi här :)

sjukt rädd

Imorgon är det fredag, herregud vad veckan har gått fort! I förrgår sov jag hos min saknade vän Maja, låg mest och halvsov, snacka och kolla på tv i hennes säng, Men det är så underbart ♥
 
Idag slutade vi halv 1, gick runt lite på stan och sen mötte jag upp Amanda igen som följde med i bilen hem. När jag kom hem gick jag in till min fina fia som jag inte träffat på ett tag, åt även där. Och nu ligger jag i min säng, är helt ensam hemma så är typ jätte rädd, hatar att vara själv..


finast på jorden

Kärlek

i have the best

Eftersom att vädret är som det här kommer min placering för dagen att vara sängen, ska först kolla om jag kan plugga något, sedan ska jag slå på en film och bara mysa ner mig. Puss

drömmer mig bort

hur fint är inte det här huset..

We are so small


I can think about this for ages, where is the end?
 
(insperation, isabelle)

hold on

Igår när jag kom hem från matchen vart jag jätte trött, så jag la mig i mina underbara säng en stund, tills min fina pojkvän frågade om jag ville komma in. Så jag hoppade upp och gick över till honom, vi lagade mat och sen var tvn, te och glass det som vi spendera kvällen med. Båda ramlade ner från soffan och det slutade med ett kittelkrig, sånt får mig så glad.
 
Det gick nån film på tvn som hette "förtrollad", till en början var den bara konstig och tecknad, men efter att ha kollat ett tag så vart den faktiskt intressant, och den är inte tecknad hela filmen!



Send me away with the words of a love song

Hej på er, jag vet att jag varit usel på att blogga denna vecka, men jag har varit så sjukt trött och därför nästan somnat så fort jag kommit hem.. Har därför inte heller varit inne på datorn. 
 
Men tänkte i alla fall bjuda er på några bilder, och kanske flera inlägg :)
 

Nothing can save you from the fate that awaits you

Programet xfactor hade ju premiär igår och jag satt bänkad framför tv med min pojkvän och kollade. Ett program jag lätt kommer bli beroende av med tanke på att jag gillar just såna musik program. Tyckte även att han Isak hade en as cool röst för er som kollade. 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och sen ta en pause för att kolla på xfactor, haha :)

svar på kommentar

hej alla fina läsare!
 
Tänkte svara på en kommentar jag fick under förra veckan. Det var angående hur jag sminkar mig, däremot kommer jag inte göra en video för jag skulle känna mig ur fånigt. Men tänkte berätta lite kort.
 
Här är det jag använder mig av när jag väl sminkar mig, det är faktiskt inte så ofta..
Grunden: Det jag börjar med är att ta lite fondation ifall jag vill täcka något (nr 5, fondation från dream matte mousse). Sedan tar jag puder (nr 3, puder från the body shop). 
Ibland tar jag även ett mörkare puder på kindben, näsa och panna (nr 4, från smashbox)
Kinderna: Sedan kommer vi till rougen, där använder jag mig av make up stores produkter. 
(nr 2 heter, blush complex) och (nr 3 heter, blush sugarpink)
Kan även använda mig av en ljus ögonskugga på kindbenen för att få mer glitter vid te.x fest.
Ögonen: Börjar med att böja ögonfransarna, sedan lägger jag ofta en ljus grund och sedan en valfi färg över det. Tar även den mörkbruna ögonskuggan (nr 4, microshadow xocoatl) längst ut och längst in på ögonen för att få ögat att se större ut. Mascaran jag använder mig av är (nr 3, rimmel london glam'eyes). Vid fest kan man även lägga på en glitterrand längst ögonfransarna som får ögat att glittra mera. (nr 8, make up store)
Detta var en kort förklaring på hur jag lägger mitt smink, hoppas ni fattade någonting, som sagt är jag inte jätte ambitiös när det gäller smink, jag tar det typ lätt och simpelt. Ofta osminkad, skönast så! puss

Kapten röd

Hej, som ni kanske vet spelar kapten röd på gröna lund idag. Hade inte suttit fel att stå där i publiken och hoppa med till hans låtar. Rätt taggad ändå. Men tråkig som jag är orkar jag inte ta mig tillbaka till stockholm igen när jag nyss kommit hem.. däremot blir det nog konsert nästa helg istället :) 
 

ROBINSON 2012

Jag har varit ganska insatt i robinson revanchen, och idag är det faktiskt final så jag tänker sitta spikad framför tv ikväll, Ni kollar också hoppas jag? Ska även fråga om min pojkvän vill göra mig sällskap! ♥
 
Vem tror ni vinner? Själv hejsar jag stenhårt på Anna!

woe, is me

Min pojkvän visade mig en låt för någon dag sen, känner att jag måste dela med mig av den eftersom att den spelas om och om igen i mina hörlurar. Värt att lyssna på ! 
 

collage

Hej på er, vill bara dela med mig av den perfekta höstoutfiten enligt mig, skulle gärna vilja gå och köpa allt nu på en gång.. puss

But I don't have to make this mistake

Idag har jag spenderat två timmar i skolan, eller vi var på ett museum. Jag är ju inte direkt förtjust i det men det var ju bara i nån timme så jag överlevde! Innan dess lunchade jag med några tjejer i klassen, mysigt. Påvägen hem plockade jag med mig Maja och satt tillsammans med henne och mamma i kö i lite mer än 2 timmar. Värsta som finns..
 
Nu sitter jag med fia och maja och lyssnar på när bella tar ton med hörlurarna i, aa ni förstår hur de låter hahha.
Regnet avgjorde att jag skulle ha en tjock och mysig tröja, osminkad och chilla. Sjukt skönt!!