Nationella svenska

 
Åkte upp tidigare till skolan idag för att skriva nationella i svenska. Gick ganska bra hoppas jag, Var klar runt 11 tiden då man även fick åka hem, däremot gick jag först och luncha med mina vänner!
 
Nu ligger jag bara och tar det lugnt i min säng, får se om Bella och Amanda har lust att ses annars tror jag att jag kör lite "spa kväll". Känns väldigt skönt att vara sådär fräsh, hoppa ner i sängen men massa ljus, och kolla på en film. Känns även väldigt bra då jag är ledig imorgon 
 
Hörs senare, 
 

Skolarbete

 
Efter att ha varit i skolan från halv 10 till 5 när vi egentligen vanligtvis börjar 1, skrivit nationella i några timmar, skickat in ett grupparbete och skrivit klart ett stort hemprov i historia så känner jag mig väldigt nöjd för dagen. Hade däremot som väldigt många andra denna dag velat sitta på en uteservering i solen och myst, men det får helt enkelt bli en annan dag.
 
Ska snart röra mig in till min pojkvän och bara ta det lugnt och njuta resten av kvällen, och nu när skolan känns lite lugnare ska ja försöka ta tag i bloggen. Notera ordet försöka, haha. 
 
Vi hörs, puss
 

Hermods gymnasium

 
Har blivit som det blivit med bloggandet, men har varit så mycket på senaste! Var bland annat på innebandy cup hela denna helg, väldigt roligt faktiskt, hände väldigt mycket! Måste även säga att jag pluggat (som vanligt) en hel del.. 
 
Insåg idag att jag tillsammans med christopher och natalie är med på första sidan på vår gymnasie sida, kul men herregud vad hemsk bild.. aja förmedlar glädje i alla fall, haha!
 

If i lose myself

 
Jag gillar verkligen när plugg ger resultat, fick A nyligen på en samhällsuppgift i skolan. Sjukt kul!
 
Igår var det nationella i Engelska muntligt, kan ju däremot säga att engelska inte är min grej, men hoppas de gick okej. Idag är det nationella tal i Svenska, hoppas det går bra. Börjar inte fören 3 så just nu sitter jag hemma och övar om och om igen.. 
 
förövrigt träffa jag min fina vän Fia igår, hon bjöd på hembakta subway kakor, Och kvällen avslutades med fina ord från min pojkvän. Han är underbar ♥
 

good night

 
Hem kommen från pojkvännen för ett tag sedan, har varit ute på promenad i solskenet, solat på altanen, ätit pizza och skrattat tills jag grät. Älskar verkligen killen. Just nu sitter och bara och fixar men spotify, chattar med lovisa och tar det lugnt i sängen. Imorgon blir det en ny tur till Stockholm hoppas på att shoppingen blir bättre än sist och ska även få lite ansiktsbehandlingar, ska bli så underbart. Godnatt på er!
 

Tandblekning

 
I fredags började jag, Bella och Amanda morgonen med en promenad i soluppgången vid 8 tiden. Någon timme senare åkte vi in till Stockholm för lite shopping och även för att jag skulle bleka tänderna, gjorde detta på "Sweet Ambrosia Beauty Center". Senare på kvällen blev det lite mys med Bella och Fia!
 
Lyckad dag
puss

Studytime

 
Hej på er!
 
Tänkte bara lägga in ett litet snabbt inlägg innan jag sätter igång med plugget igen. Jag faktiskt redan skickat in en formulär för nationella samt gjort 2 samhälls läxor så det händer ju faktiskt något! Tänkte plugga inför spanska provet och matteprovet nu också sen får det räcka för idag.. Slänger in lite bilder och inlägg när jag är klar om till exempel gårdagen, puss
 
(vet inte varför det inte går att lägga till en bild, försöker mer senare)