Back on track

Lovar er att bli bättre på att blogga nu under lovet, har verkligen varit mycket i skolan.. Börjar snart igen lovar! 
Fick även en kommentar om jag kunde filma mina kläder och mitt rum, vilket jag faktiskt ska försöka fixa :) puss

Ge mig denna fluffiga sak

 
 
 

Maria & Mindy

 
Det här programmet gör mig så himla glad, jag tycker dom är så sköna! Om ni inte sett det, gör det ♥
 

If only you could see me now

 
Gårdagen var väldigt bra faktiskt, åkte upp till skolan vid halv 11, mötte upp Lovisa ett tag innan hon tog flyget hem. Efter skolan stannade jag kvar i Stockholm till 9 ungefär, jag var nämligen tillsammans med endel från klassen hemma hos Christopher och spela poker och åt pizza. Väldigt trevligt tills jag fick världens magvärk.. Kom hem och gick direkt in till Fia där även Bella befann sig, trevligt. Sen kom jag hem och sa hejdå till min mamma som åkte till Barcelona inatt vid 3 tiden. Inte avundsjuk alls..
 
Vaknade i alla fall vid 7 imorse och gick direkt in till Fia och Bella och åt frukost med dom och nu ligger jag här i min säng och njuter av min ledighet för jag är nämligen ledig idag. Även nöjd efter att fått veta att jag fick A på mitt matteprov. Grymt!! 
 
Eftersom att jag fyller år på Söndag fick jag en liten tidig present av min fina vän Bella, Fick typ en väska/nässesär med olika krämer och grejer, så himla gulligt. Så glad över att jag har så fina vänner!
 

Perfektion

 
Älskar mitt nya miniral puder från make up store samt mina nya springbbyxor!!
 

I belong with you, you belong with me

 
Eftersom att jag lovat min goa Lovisa att dela med mig mer av vad jag sätter på mig så tänkte jag överraska med att lägga in hela tre olika outfits. Bloggar mer om en liten stund, puss!
 

SOFI FAHRMAN

 
Kom tillbaka till skolan efter mitt härliga lov, möttes av en väldigt glad Lova som hade med sig en liten present till mig då jag sagt att jag velat ha Sofi Fahrmans böcker, tror ni inte jag fick dom? Så himla glad, och perfekt tillfälle såhär efter lovet då man helst av allt bara hade velat stanna i sängen.. 
 
Har även lyckats ta mig till gymmet samt innebandy träningen idag, nöjd!!
 

Ledighet

 
Haft ett så otroligt bra lov även fast jag inte gjort så mycket så har det varit så skönt att komma bort från skolan. Var i alla fall i Stockholm i fredags med mamma och gjorde lite små ärenden och umgicks lite. Vi fixade bland annat naglarna och utnyttjade ett av mina presentkort, fikade och åt god mat. Mår så himla bra av ledighet!
 
Ser verkligen så himla glad ut.. haha

FIT FOR SUMMER

 
Jag är så otroligt glad över att jag fått sån motivation till träningen, nu jäklar ska jag nå mitt mål till sommaren. 
 
 
"when someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"