Lyft ansiktet mot solen ­ då ser du inte skuggorna.Svar: Tack så mycket, självklart kan jag det, men har faktiskt gjort det förut så länkar till det inlägget istället, rummet är inte helt klart, ska även ha en new york tapet och ett citat, även hänga upp tv på väggen, men det kommer ! ♥ Klicka här för att komma till inlägget!

Till er tjejer som säger att alla killar är lika dana, vem bad er testa hela bunten ?

Började morgonen med att sova 1 timme extra, inte riktigt planerat men försov mig helt enkelt.. Kom till skolan tog mig igenom hela dagen, lämnade in mitt repotage, rätt nöjd. Skrev hkk prov som jag pluggade till 10 min innan vi gick in, slutade faktiskt mycket bättre än jag trodde, svara på allt och fick faktiskt skriv på både fram och baksida ! Stolt tjej.

Efter skolan umgicks jag bara med Fia och Amanda, mysigt. Sen vid 9 drog jag ner på träning. ♥
Snabb bild från imorse !

Vi tänker sällan på vad vi har, man alltid på vad vi saknar.

I fredags var jag ledig från skolan och åkte upp till Stockholmsmässan med Fia, Fick massa fler alternativ på gymnasium. Sen spenderade vi även hela kvällen inne i stan. Mysigt. Fick även med mig tröjan på bilden hem, och även underkläder.

Gårkvällen spenderades tillsammans med massa trevligt folk :) Och idag har jag varit nere på julmarknaden och tog även en fika nere på torget med lite vänner.

Nu har jag suttit i några timmar och tillslut fått ihop mitt repotage som ska vara inne imorrn, ska även ta en dusch och sen plugga till provet vi även har imorrn. Puss ! 


Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog

Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en.
Foto: jag

Kärleken är som en film, man vet aldrig hur det slutar !

Säger som fia sa, Kvällen var grym rakt igenom, underbart ! ♥
HAHAHA !

don't stop believin'

Måste tipsa er som inte redan läser den här tjejens blogg, jag tycker det är helt sjukt hur mycket man kan förändra sig idag. Tjejen är helt sjukt snygg, ni vet, en tjej som bara alla dör på.

Och sen får man veta att Vicky har varit en kille från början ? Ganska sjukt om man kollar på hur hon ser ut idag, jag diggar henne starkt i alla fall ! Klicka på bilden och kom in på hennes blogg och läs om allt !

Även osminkad kan man vara så här söt !

hope

Just nu spenderar jag kvällen tillsammans med Fia, Vi har precis kollat på en film på tv och ska väl snart slå på en till film, vi kör på myskväll eftersom att vi inte är speciellt pigga haha. Men nu ska vi fixa te och slå på filmen, puss

i wanna know what you know

Har helt glömt bort att lägga in bilderna från praoen, Så tänkte dela med mig av dom nu istället. Vi hade en så sjukt underbar vecka, älska dom vi jobba med, och allt vi gjorde blev så kul.

Lyckades självklart skära mig, men jag överlevde. Fick åka runt rätt mycket i golfbilden, lämna mat till barnen och till chefen som bor lite längre bort. Nej men nu får bilderna förklara resten, vi har i alla fall haft as kul. Hälsade även på där idag !

bbrraa aatttt vveettaa !!

SSoomm  nnii  mmäärrkkeerr  hhaarr  mmiinn  ddaattaa  ffååtttt  eenn  ssjjuukkddoomm,, oocchh  hhaarr  ddäärrfföörr  ssvvåårrtt  fföörr  aatttt  ssttaavvaa,,  ssåå  fföörr  vvaarrjjee  kknnaapppp  jjaa  ttrryycckkeerr  ppåå  dduubbbbllaass  aalllltt..  oosslläässbbaarrtt  ttyypp  mmeenn  vveett  aatttt  nnii  kkllaarraarr  aavv  ddeett..  mmeenn  ddeett  ggöörr  iinnttee  jjaagg,,  ssåå  hheejjddåå  !!

just det dom aldrig nämnde

Kvällen tillbringades hemma hos pappa, åt och sen blev det såklart True Talent finalen tillsammans. Slutade däremot helt fel, Sofia skulle ju självklart vunnit, men det är vad jag tycker. Men nu måste jag duscha, puss !

Pappa, jag älskar dig !

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG, JAG ÄLSKAR DIG !! ♥

next to you

Gårkvällen va rätt seg till och börja med, drog sen hem till Jacob där massa folk höll hus. Typ sjöng till gitarr spelande och lite sånt, rätt lugnt. Sen fick vi trevligt sällskap hela vägen hem !

Bjuder på 3 riktigt dåliga bilder, men i alla fall nåt.

it's to cold outside, for angels to fly

Är ganska glad just nu, förutom att jag älskar min prao som jag sagt ett antal gånger, så har jag faktiskt tsm med min kompis fått ett jobb på ONEPIECE ! Hur grymt ? skit glad, ville bara säga det ! :)

even the best fall down sometimes

rekomenderar verkligen hörlurar på, och sen sätter ni på nån av dom här versionerna på The a team !

Ed Sheeran – The A Team - Acoustic
Ed Sheeran – The A Team
Så underbar !

the a team

Sitter i myskläder efter en dag till på praon, ska snart kasta mig i duschen. Dagarna är underbara, älskar jobbet. Men samtidigt tänker ja på att ja ska tillbaka till skolan nästa vecka och de är ungefär 5 prov som vantar mig. var av 1 prov och en inlämning är på måndag..

i can say that you know

Har precis klarat av min första prao dag, därför ligger jag i sängen och känner mig riktigt tjock. Eftersom att jag precis har fått i mig en hel godispåse och massa läsk. Skit gott bara så att ni vet.

Dagen har faktiskt varit skit rolig, fick jobba i köket och göra massa olika saker, har även fått köra runt i en golfbil, hihi !  Killarna jag och Amanda jobbar med är as sköna. Och det bästa är att musik står på full volym och alla sjunger samtidigt som dom fixar maten :)
2 bilder på mig från idag !

han vill va blind

Kom nyss hem från Eskilstuna där jag tillbringade sista lovdagen tsm med Fia. Fick ett spontan ryck och hade ungefär 20 minuter på oss att ta oss från sängen till tåget, Men vet ni ? VI LYCKADES !!

Gick runt i olika affärer, åt på subway och lite sånt, och ikväll blir det bara att ta det lungt, kanske en "ta hand om dig själv dag" aja vi får se, :)
Ansiktsmask och en bodylotion som lyckar jätte gott, båda är från make up store !
En goodie bag från bikbok, innehöll olika saker, haha typ !

föralltid, svårt att leva upp till

För er som missat det, så ville jag bara tipsa om bikboks skor som dom fått in. Även om dom inte ser så snygga ut på bilderna, så lovar jag att dom är det. Framför allt skor längst ner till höger. SKITSNYGGA !!
Dom har även kommit ut med en tidning !
Bilden lånad från google.

so far from home

Hitta ett videoklipp på en tjej i mitt lags blogg, blev kär typ. Säger inte mer än, lyssna !
Måste också tillägga att jag även dog igår när Moa Lignell sjöng sin låt !

bara att fortsätta framåt

Godmorgon bloggen !

Vaknade runt 10 idag, rätt skönt. Gårkvällen va skit kul, det blir lixom vad man gör det till! Det var alltså halloweenfest på en resturang & nattklubb som heter underbar. Man var också tvungen att klä ut sig, och det slutade med att vi var rånare, (svarta jeans, svart tröja, klackskor, röda naglar, rött läppstift, mössa och lapp vid ögonen) Blev rätt nöjda faktiskt, men däremot visar inte bilderna så bra.

Här kommer två bilder från kvällen som ja hitta på deras hemsida, kommer nog även väldigt många videoklipp på mig, eftersom att kameran va framför oss väldigt ofta haha :)
Som sagt, är bilderna rätt fula, men det såg rätt bra ut, till och med busschaffören blev as rädd när vi hoppa på bussen haha !

you got that smile

Kommer nog upp bilder senare på hur vi kommer se ut ikväll, vi ska nämligen till ub där det kommer befinna sig massa folk och så är de faktiskt utklädnad som gäller !! haha. Skriver senare, tror jag :)