när regndropparna faller, som tårarna gör

Varit i Stockholm hela dagen och jobbat, och just nu sitter jag med amanda och maja, vi ska väl snart checka en film tror jag. Planerar även lite för imorrn, det är ju nyyyåårrr !!!

Nån bild bara !

Love

i remember you

Sjukt ful bild, men dagens outfit i alla fall !

öppna din dörr

Nu blir det mys med Amanda, film med glass. Underbart. Senare kommer Maja hit också, puss på det!
Hörs senare
Love

if i die young

Igår var jag även uppe i Sockholm med Amanda en sväng, super mysigt. Älskar Stockholm på vintern, så fint !
Träffade massa trevligt folk på stan, och sen blev det varm choklad på vägen mot tåget också. Kändes som vi fikade hela dagen haha.
(Vill bara påpeka att bilen står min kära iphone för, grym)

Puss&kram


so far from home

Känner kanske att det här är lite sent, men bättre sent än aldrig, eller hur är det?

Tänkte i alla fall lägga in lite av mina julklappar, världens gladaste tjej ungefär !
En korg, med allt jag behöver, allt ifrån body lotion till ögonskuggor,nagelfil, ja men allt sånt där!
Min älskade iphone !!!

Sen är det massa annat som inte kom med på bild, som underkläder, gratis inträde och konserter på grönan hela nästa år, massage, smycken, pengar, pressentkort, tofflor ja och lite sånt! 

Hur nöjd som helst
Peace and love

there are million stars

Slänger bara en en outfit, och jag är medveten om att bilderna inte passar ihop men det fick bli så nu !


Puss

You are my dream..

Förlåt för min uppdatering sugit och gör fortfarande, men har inte varit inne på datan på ett tag, mest från mobilen lixom, även nu också , men ska försöka lägga in lite bilder och så Imorrn.

Så vi hörs Imorrn istället !
Love


this is it

Tänkte bara dela med mig av min fina dröm jag hade inatt!

Det skulle vara ett lopp mellan delfiner i en avlång pool (såg ut som en å) Och vi som jobbade där skulle simma hela vägen och ta bort alla löv osv i poolen, men vi skulle simma vägen dom simma, slutade med att vi mötte på dom, vi hade lltså simmat åt fel håll, så vi krocka, men sen simmade dom bara förbi igen. Senare skriker dom ut i högtalarna att det bara är en haj kvar, att dom lyckas ta sig förbi nästan alla nu, då fick vi lite lätt panik eftersom att vi inte ens visste att det fanns hajar i poolen.. Men i slutet av den såg vi något litet svart som åkte omkring på botten, min medarbetare ba: ta det lugnt det är bara en falk! (fattar ni, det är en stor fet jävla fågel, vad tänkte hon med?) Aja jag sa inget om det, men sen såg jag att det var en snigen, men inte vilken snigel som helst, utan den hade två ben också. Den här snigel såg en humla där uppe så dom försökte döda varande. En annan ditalj var att vi hade snigeln i koppel, och sen tåg den humlan mellan benen och började slå den mot väggen.. Men sen bblev det tvärtom.. aa sen vaknade jag.

never let you go

Just det, en annan sak som gjorde mig jätte glad, var att vi nu fått ett jobb för Ziperall butiken också, dom är hur trevliga och glada som helst. Och det bästa är att då kan jag få med mig en snygg ziperall, lite extra pengar men även en så där galet snygg mössa, döör !!!

love

all i want is you

Okej, typ sämsta bilderna jag sätt, men sånt får man leva med ibland. I alla fall det jag hade på mig idag, dagen har varit as skön men endå rätt ovärt att gå till skolan nu innan lovet för vi gör inte något än att leka och tävla typ, as kul. Men endå ovärt haha ! Aja nu ska jag hoppa in i duschen

Puss

never say never

Hej bloggen, nu är det så att jag är lagom glad. Har via jobbet på onepiece nu fått med mig en hem, så mysigt. Och det är också så att vi får lov imorrn, grymt. Fia sover nog här inatt också (:

Men vi hörs senare
Love

Never let you down

förstår inte hur du lyckas med att göra precis allt det där som får mig kväsvag
-------------------------------------------------------------


Nobody's Perfect

Kan ju börja med att berätta att vi "danced all night" igår. Det var nämligen 9.nas dans igår. Dgen började med sista dansträningen, höll på i 3 timmar, sen åt vi lunch och sen fick vi gå hem. Vid halv 7 gick bussen och vi åkte iväg till vikingavallen där massa andra skolor också höll hus. dansade hela kvällen, kom hem och fötterna höll på att tuppa av men jag överlevde.. typ..

Har tyvärr inga bilder på tillfället, kanske kommer av fia senare, men vi hörs puss !

just do it

Har varit jätte dålig på att svara på era kommentarer så tänkte i alla fall svara på denna !

Svar: Tack så mycket ! För det första, kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att jag börjat använda medlet new lash? (det som får ögonfransarna att växa), i alla fall så har jag använt det i över en månad och jag kan bara säga att jag älskar det, mina ögonfransar har verkligen växt, och det är många som kommenterar det !! Något jag rekomenderar. Sen använder jag mig av 2 mascaror, double designer black mystic och double extension,

För er som är intresserade av New lash, klicka här !

all i want for christmas is true love

Ni vet inte hur skön känslan är när man nyligen hade 13 läxor/inlämmningar/prov att göra och idag skriva sitt sista prov innan lovet. Sjukt skönt, behöver lixom inte tänka, nej jag måste plugga.. ! :D

Annars då? Jo jag är as hungrig och rätt blöt om fötterna, tänkte att det va det ni ville veta (: Hörs senare, puss

a smile is the best makeup a girl can wear

Hejsan, dagen har jag spenderat med fia i Stockholm. Vi har ju jobbar för one piece idag, hur kul som helst faktiskt. Så om ni hittar mig på stan så får ni faktiskt 200 kr rabatt på one piece, hur grymt? :)
Just nu sitter jag i alla fall med fia och amanda och vi ska dricka te snart, vi hörs, puss !

all this way

Hej !

Måste säga att jag varit jätte kritiskt om att snön ska komma, men när den väl kom, julstjärnorna var uppe, te koppen i handen så kändes det faktiskt bra. Gillade det på något vis endå, jag erkänner, julen är lite mysig även om jag föredrar sommaren :)

dagen har rullat på rätt bra, även om vi slutade halv 4 som alltid, så hade vi sköna lektioner så det gick rätt fort endå !

ikväll ska ja gå och lägga mig tidigt, är jätte trött.. Puss !

somebody to love

Hej, ville bara berätta hur mycket jag gillar Tisdagar, sovmorgon, mjuskläder och uppslängt hår, osminkad, slutar 1. Underart. Har suttit med fia hela dagen och sjungit, tittat ut på snön och druckit te. Mys !

Så länge man inte ger upp har man ingenting förlora

Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.

all i want is you

just nu sitter jag och Fia och ska väl snart ta en kopp te, jag har ju faktiskt sovmorgon imorgon. Härligt.

På tal om nåt helt annat, så har jag blivit kär i den här låten. För er som inte gillar Jusrin bieber, lyssna på den här så kommer ni ändra er ! ♥

we made it all this way

Hej bloggen !

Dagen har jag spenderat mestadels i Eskilstuna, innan jag hade tid hos tandläkaren gick jag runt i affärer, hitta en klänning till 9.as dans. Och fick även med mig en tröja, restan av dagen har jag spenderat genom att vänta på försenade tåg och bussar.. så kom inte hem fören 4..

Den här tröjan är inget annat än perfekt !

Tävling, hjälp mig !

Hej alla kära läsare!

Just nu befinner jag mig hemma hos maja, där även rebecka och klara håller hus. Trevligt, mer än så behöver jag inte säga ! hehe.

En annan sak som ja väldigt gärna skulle vilja ha hjälp med är att, på facebook är jag med i en tävling om en iphone 4s, Den med mest gillningar på sin kommentar vinner, man skulle endast skriva, matilda vit ! så lite svårt att hitta, den som leder just nu, har endast 16 gillningar, så kom igen !!

Logga in på facebook och sen tryck här under. Leta upp Matilda Josefsson, har en grå tröja på min profilbild. Det skulle vara så sjukt gulligt av er som orkar hjälpa mig, lär ju bli en aning roligare på bloggen då ! HAHA.
pussssss !♥


Klicka här !!