när broar till tryggheten bränns

Jag kommer inte ihåg senast jag satte igång min dator, men varför jag inte har bloggat är för att jag njuter av lovet och kommer blogga normalt igen när skolan drar igång.. tänkte i alla fall bjussa på 3 bilder från dom senaste dagarna. puss hoppas ni har det bra !

Öland med pojkvännen!

Hej igen, jag och jocke kom hem från Öland i Tisdags natt, vi har haft det underbart! 
Vi tog tåget till Kalmar, spelade kort, mobilspel, kolla på film och pratade som underhållning på tåget. När vi kom fram hämtade pappa oss där, eftersom att han också var på öland med Karin. 
 
Under dagarna har vi spenadeat mesta tiden på stranden, måste lixom ta vara på solen!
Va även inne i borgholm och kollade i affärer, tog även en runda minigolf på campingen och after beachen var även ett underbart ställe. 
 
Nej men, vi har haft det jätte bra, och jag är så sjukt kär i denna kille. Puss ♥
 
kan man vakna upp brevid något sötare? 
            
Älskar dig!

crush on you

Jag lever, ville bara börja med att säga det. Tänkte även slänga in ett gäng med bilder från de senaste dagarna. Hoppas ni har ett bra sommarlov!
 

Mot Öland

Hello, för tillfället sitter jag nergrävd i mitt säte på tåget bredvid min fina pojkvän. Vi fick nämligen för oss igår kväll när vi satt ute på altan att dra till Öland, så imorse gick ja upp tidigt och bokade biljetter, vi packade och sen drog. Gillar sånt!! Kommer fram nån gång ikväll vid 8 tiden, får se om vi går ut och äter och hittar på nåt kul. Ska kolla om man kan hyra vattenskoter Imorrn också :) Jag lovar att ja ska bli bättre på att blogga och ha mer bilder men de blir lite svårt på sommarlovet ... Puss!


tillbaka igen