but you better hold on

Hej bloggen!

Just nu tar skolan död på mig, känns som jag är trött hela tiden.. Men för att inte det ska kännas så jobbigt så ska jag faktiskt göra alla läxor nu, jag har faktiskt lust med det. Jag har endå bara ca 4 månader kvar i grundskolan så jag måste ligga i nu sista tiden, inte tappa. Och fatta skönt ikväll att bara lägga sig i sängen med en kopp te, efter att ha gjort en träningspass tsm med min fina vän, för att sen kolla på BB utan att känna ångest över skolan. Underbart. Vi hörs kanske senare, så får ni höra hur det gått !

hold on

slängde ihop en DÖÖ SNYGG vår outfit, vill ha !!

remembering sunday

Jag har inte varit så bra på att blogga men jag har faktiskt inte haft tid nu under lovet, har faktiskt utnyttjat varje dag. Och det kommer mer bilder från Göteborg, senare eller imorrn !

Men i alla fall, igår kväll när jag kom hem från Götet så åt ja pizza tillsammans med min saknade vän Fia, senare kom Jocke in hit, han var också tvungen att stå ut med mig hela natten men tanke på att han sov över!
Imorse var jag tvungen att släpa mig upp runt halv 7 för att ta mig till skolan.. medans han började 11.40..kuul.
Som tur va fick ja reda på att jag skulle stå i caféterian hela dagen, så var bara på en lektion, as sköönt!

Idag efter skolan följde även Amanda med mig hem, så vi fick prata av oss lite vad som hänt under lovet osv.. Saknat henne sjukt mycket, vi skrattade så vi höll på att dö också !! haha

Nu borde jag sitta och plugga järnet, gör jag det? nej.. Sen ska ja träna, får se hur det går med tankte på att jag inte kunnat gå på träningarna på ca, 1 månad eller nåt.. SJUKT! Aja nu SKA jag plugga, puss !
Jocke får stå för den sjukt söta bilden!

en gång i phuket

Måste bara säga att vi kollade på "en gång i phuket" i Göteborg också, och herregud va rolig den var, doog. Ni måste se den !! Den är inte bara rolig heller, utan as bra handling. Rekomenderar er som inte sätt den att se den!


you know what is beautiful? read the first word again

Hejsan alla fina, tänkte slänga in ett litet inlägg innan vi drar oss ut på stan.

I tisdags kväll kom jag hem från Maja, gud vad jag saknat den tjejen. När jag kom hem kom Jocke till mig och käkade semlor, sen kollade vi på Big Brother, och jag försökte packa till Göteborg men det gick inte så bra..

Igår, vaknade upp brevid en fin kille, kastade mig in i duschen och sen började jag packa medans han log kvar och sov en stund. Började fixa mig och mellan varven hade jag kittelkrig med jocke, rätt kul när han är så kittlig. Aja sen gick vi ut och jag väntade på Amanda och hennes pappa som skulle köra oss vidare till tåget mot Göteborg, så vi stog där ett tag och gled runt på isen som var utanför mitt hus typ, haha !

Sen kom vi på tåget, och vi hade jävligt kul och skrattade tills båda somna, kom fram hit och det regnade.. Nu sitter vi i alla fall hemma hos Alexandra och det är en jätte fin lägenhet, vi ska snart ut på stan och shoppa, sen blir det bio ikväll ! Men vi hörs då, puss på er

keep on

Gårkvällen/natten var faktiskt väldigt grym!

Vi drog nämligen hem till Amanda där vi åt as god mat, sen var vi såklart tvungna att se årets första program av big brother!! Älskar det. Sen satt vi och drack te och snackade medans vi väntade på att det skulle börja igen klockan 01.00, kolla tillslut på det och sen runt 3 tiden drog vi ut och bastade, rullade oss i snön och sånt härligt, eller rulla sig i snön var inte mer än bara smärtsamt, de var lixom stenhåd is ungefär, men vi satt i alla fall i bastun och snackade om allt. Glömde säga att vi åt hur mycket godis och chips som helst.. Gott som fan !

Sen gick alla in och duschade, och runt 5 tiden så började jag fixa mig, med tanke på att jag skulle upp 6 och åka med mamma till stockholm, så kändes det inte värt att sova i 1 timme, så nej, jag har inte sovit, och nu sitter jag i Majas skola och bloggar helt enkelt medans hon pluggar :)

Men vi hörs senare, puss !

you found me

Hej alla, kan ju börja med att säga att vi äntligen har fått lov, hur skönt som helst. Och sen var det ett tag sen jag bloggade så tänkte bara berätta lite snabbt vad jag fyllt dessa dagar med.

Fredagen började med att vi fick vårt efterlängtande lov, resten av kvällen tillbringades med Amanda och Fia, vi gjorde fruktsallad och sen kom även Jocke hit, vi satt och spelade drawsomething, haha as kul. Adda Matildaj om ni vill spela mot mig !!, i alla fall sen drog Amanda och Fia in till Fia och jocke stannade kvar och sov hos mig. Finns inget bättre än att vakna upp brevid den killen!

Sen Lördagen spenderades tillsammans med Bella, Amanda och Fia vi åkte in till Eskilstuna och typ..åt? haha, drog till subway, satt där ett tag, drog vidare till ett fik där det blev hur mycket skratt som helst, sen vidare till godisland.. Sjukt hur mycket vi åt. Men de gillar jag, senare på kvällen kom även Sally, Amanda N, Evelina och Johanna hit och så skulle vi ha film maraton men det blev bara en film, men det var mysigt endå, tack för kvällen tjejer :)

Just nu har jag precis ätit frukost på sängen med en film framför mig och Amanda brevid mig, underbart !
Min helg har alltså varit sjukt mysig, hoppas ni också haft det bra, puss ! ♥ (ett plus till er som läste allt)
Bilder från helgen !!

Give me

Ge mig nuu, kär i tröjorna i hörnet också !!

without you by my side

Blev faktiskt klar med min mössa på slöjden idag, är sjukt nöjd faktiskt. Den är faktiskt jätte fin på också, kan ju säga att Fia har suttit med den på sig väldigt länge nu och vägrar ta av sig den.

What are words, If you really don't mean them when you say them

Hej alla fina, idag har jag nog varit extra glad, även fast jag vaknade upp och möttes av en tjockt täcke av snö.. fast det var rätt mysigt om jag får erkänna.

Är i alla fall glad över att det gick jätte bra på svenskan, vi skulle göra en spontan pressentation om våran bok som vi läst, och det slutade med att jag fick stanna kvar och därefter fick jag sjukt fina ord från min lärare. Glad och stolt tjej. Sen har jag bara varit allmänt glad, och nu sitter jag och äter kärleksmums och dricker te med min fina vän Fia !

start with today

Ha en fin alla hjärtans dag ♥


i try to say that i need you

När man kommer till skolan och möts av alla leenden, doften från caféterians nybakta kärleksmums, massa kramar, rosor som delas ut, så kan man inte vara något annat än glad.. Så sjukt mysig dag, och att vi slutade klockan 1 gör inte saken värre ♥
Bild från skolan, sjukt söta Bella !
Kom hem och kände att jag var tvungen att baka egna kärleksmums !

the day i can't see your smile

gårdagen var rätt skön, hade elevens dag vilket innebär att jag var på hemkunskapen, inne på musiken och hade även lite biologi då vi skulle disikera en njure, kan säga att det var bland det äckligaste jag gjort..

senare på kvällen var jag och 6 andra elever på rotary middag på vädshuset, eftersom att vi blev utvalda med hjälp av våra uppsatser. Det var faktiskt väldigt trevligt, och as god mat !
två bilder på mig och Amanda innan vi drog ner !

you're beautiful

Hej fina läsare, jag känner att jag halkar efter med uppdateringen. I alla fall hade jag en jätte mysig helg, började lördagen med att ta en promenad med Fia och efter det testade vi på en skiva "17 brännande minuter", stog och såg jätte löjliga ut i vardagsrummet framför tv, men herregud vilken träning. Senare på kvällen kom bella hit också, satt och snacka hela kvällen.

Sen i Söndags va jag och Fia ute och gick i solen i drygt 3 timmar, hur mysigt som helst. Kom hem med frukt, jordgubbar och choklad, satte igång och fixade en "frukt fondue" tillsammans med Fia och Bella som vi hittade på vägen. Sjukt gott!!

Runt 8 kom Joakim in hit också, vi slog på tv och kollade på det efterlängtade programmet "kontoret", kan faktiskt säga att det var lite under mina förväntningar men ändå helt okej. Sen drog väl jocke hem runt halv 1 ♥

i remember every word he sad to me

Hittade nyss sveriges snyggaste påslakan, passar perfekt till mitt vita rum, vet bara inte om det va så snyggt att flaggan går av längst ner, men det spelar ingen roll. Och lakanet är helt blått med stjärnor, as snyggt !
Påslakanet hittar ni hääääääär!

life goes on

"Ser du stjärnan i det blå, ja den lyser för oss två"

jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig

Inspiration imfancy!

jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara


Nu ligger dina kläder ute på gatan

Igår tillbringade jag nästan hela dagen tillsammans med min pappa, syster och Karin. Mysigt.
Vi gick runt i stan, fikade, shoppade och bara tog det lugnt, sen åkte vi även till heron och åt :)
Dör på skinnbyxorna och tröjan!

du vet mycket väl vad du gjort mot mig

Bjuder bara på några bilder från veckan, taco buffén satt riktigt fint i skolan !!

halebop

Ärligt. JAG DÖR.