Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.

Det var någon som undrade vart allt på den här bilden kom ifrån, så tänkte försöka svara på det :)

Halsduken → Indiska
Halsband (gitarr) → ur & penn
Linne → bikbok
Shorta → kommer inte ihåg
armband → h&m + ur&penn
Klocka → Jetset
Jeans → Bikbok eller gina

Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Lite saker som jag fick efter konfan, Tack alla ! :) ♥
En av sakerna jag fick av maja va 2 subway kakor, HAHAH jag älskar dig ! ♥

Ingen kan allt, men alla kan något.


Det får mig att tänka om på nytt igen.

Hej Bloggen ! :)
Jag konfirmerade mig igår, haha Jag och Amanda hade till uppgift att berätta om massa bilder som vi tagit i polen, och vad händer då ?  Jo båda börjar as garva sen sluta det med att alla i kyrkan satt och skratta, Fast det blev rätt bra ändå för alla tyckte typ att det lätta upp stämningen :) Sen skulle jag läsa nån text och va rädd för att börja skratta igen, men det gick bra :)
Bilder ifrån konfirmationen,
Erika, Evelina, Jag och Amanda F
Amanda N och Erika
Evelina och Amanda
Haha jag står och skrattar i bakrunden, bjuder på det, sen är det Circe, Gustav, Sally och fia där fram :)
Ja så nu är man konfirmerad, Hahahaha !

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på det vi inte har.

Tänkte lägga in lite bilder från Praoen, blev inte så många men ändå nåt :)
Jag orkar inte sitta och rabbla vad jag sysslat med under veckan, men jag har hjälp till under plåtningar, sprungit på "uppdrag" (åkt iväg för att lämna saker), städat, filmat under plåtningar, klippt presentkort, vart på fotoutställning (GRYMMA BILDER), ja men lite sånt, har varit skit kul och jag uppskattar alla som jobbar där. puss :) ♥
Plåtning för bubbleroom, Petra :)

Tack för en bra vecka ! :)

tillbaka igen

Nu är prao veckan slut och jag kommer uppdatera igen. Fast gör det imorrn, puss !

jag har lurat mig själv för många gånger nu,

Kom hem från min första praodag för ungefär 1 timme sen. Dagen har varit rolig men rätt seg, Eftersom att Bingo för tillfället är bortrest så finns det inte så mycket att göra förutom att kolla runt lite på bilder osv. Vi gjorde även endel "uppdrag". Men han kommer tillbaka imorgonkväll så då blir det mer att göra, när han har plåtningar och sånt :) Nu ska ja äta och sen bara lägga mig och kolla på film eftersom att jag skrev klart min uppsats i förrgår så kan jag ta det lugnt, skönt.

Just det, igår va vi på ikea och köpte massa grejer till nya huset :)

Aja vi hörs, puss.

livet är som en bok, och jag har precis börjat på ett nytt kapitel

Svar: Tack så himla mycket, Jag använder mig mest av av min systemkamera, Nikon D40. Men jag använder även web kameran väldigt mycket, och vad det är för nån vet jag inte, men den finns inbyggd i mac datan :)

du säger det bäst, när du inte säger något alls

Hatar när det inte blir som man tänkt sig... :/ ♥ haha

allt du behöver göra är att bara finnas där.

Glömde lägga in bilder från Sally och Gustavs dop, eftersom att man måste döpas för att få konfimera sig. Galet söta, tyckte däremot väldigt synd om dom eftersom att dom döptes i vattnet, och det va inte varmt !!
Oscar och Mattias spelade en egen låt, sjukt bra. Trummor + Gitarr :)
Sopbandy efter allt, så himla kul !

det är du som får mitt mörker att ljusna

Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen, ska plocka undan lite för det ser förjävligt ut, sen ska jag nog hoppa in i duschen innan jag drar ut och träffa några. Skriver mer sen, puss !

Stånggången !

Kom nyss hem efter att ha gått en 5 km lång vandring ute i skogen (stånggången), sjukt blött osv. Vi lyssna på massa historia som vi skulle anteckna om, nu ska jag skriva en uppsats som avgör betyget i 4 ämnen, det ska vara inne om två dagar !! Så, nu blir det inte mycket bloggande, sorry ! pusss

lev för dagen

Som ni märk försöker jag lägga den mesta tiden på skolan den här veckan för det är våran sista "pluggvecka" har alltså bara kvar 3 prov (2 imorgon) och arbetet "stånggången" , däremot är det rätt mycket på bara en vecka, Men i alla fall igår kollade jag på Hockey vm, däremot skäms jag för Sverige. Galet sämst ! finns inte mycket mer att säga.

Aja tillbaka till plugget, cao ! :)

popular

Hej söta läsare !
Gårdagen, började med att möblera och STÄDA mitt rum, blev as bra ! haha. Senare på kvällen drog jag hem till fia och grillade tsm med några, sen har vi alltid haft en tradition att vara massa folk (typ alla vuxna/förä ldrar), kollar på melodifestivalen, när alla bidrag varit, ska alla lägga 50 kr i potten, skriva vem man tror kommer 1,2,3, den som då kommit närmast eller har rätt vinner alla pengar, as kul!! :) Däremot lyckades jag bara sätta Eric på sätt plats... :) Hade inte varit fel att vinna pengarna...

Helt sjukt att han ledde ett tag där :O Galet bra !!

du va nyckeln som öppnade mig

Killen är grym ! :) ♥

jag vet inte hur, men det blev så i alla fall

sandra om jag är högt över molnen:
hej ,jag har en fråga. kommer ihåg ditt linne du hade kanske förra sommaren ( ?) det var ett vitt med volanger och typ bruna detaljer på. skit fint! som du beställde från en hemsida , vilken hemsida var det från? :) skit fin blogg
! tacksam för svar :D

12 Maj, 16:58


Hej Sandra, tack så mycket :) hmm.. satt och letade efter vilket linne du kan ha menat, hittade däremot inget med bruna detaljer, kan inte komma på om jag har något sånt, men här är i alla fall kanske det linnet du menade ? Det är i alla fall HÄR ifrån, ha en bra dag ! :)

som en blå himmel, helt klar.

kan ju säga att jag har nån slags damp på den andra datan, varför funkar det inte? Aja nu har ja fixat safari på Claras data så det känns mycket bättre, nu funkar det faktiskt att sitta här så kanske inte blir så jätte dålig uppdatering trots allt, men nu ska ja plugga, måste skriva klart/börja med en analys som ska vara inne imorrn. Alltid så bra planering, men har faktiskt tagit mig igenom allt vi hade att plugga på rätt bra nu :) stolt ! pusss.

Det är få som lyser upp min väg som du gör.

Jag tänkte bara berätta att jag har börjat på moppekursen nu, och hoppas jag lyckas ta kortet till sommarren, fan va skönt med moppe! haha, men det är inte så lätt att plugga det där sjukt svåra slutprovet samtidigt som man har väldigt mycket i skolan nu precis innan vi slutar. Nu vet ni hur mina lediga timmar ser ut i alla fall... haha. :/


jag är högt över molnen

Som ni kanske förstått funkar fortfarande inte vårat internet.. Men nu har jag i alla fall lyckas få internet från mobilen till datan, men däremot funkar det bara på min systers inte på mac datan, fattar inte varför men... jag gillar i alla fall inte den här datan, så det blir rätt kass uppdatering ett tag men jag ska göra mitt bästa i alla fall. Förstår inte varför mac datan inte funkar?

Aja här har ni i alla fall ett linne jag har sytt på slöjden, men klar med det förra veckan men har inte kunnat visa det fören nu.


Håller även på med ett annat linne nu, men de får ni se när det är klart ! :)

låt inte dina drömmar förbli drömmar, Utan gör dom till en verklighet istället

Hej, som den flesta säkert vet har det varit strul med blogg.se, så endel inlägg som jag gjorde för nån dag sen kon uppnu istället.. och just en vårat Internet funkar inte så det jag tänkte visa för er får vänta tills Internet är igång igen. Fan vad jag hatar när inget funkar och framför allt när man har massa läxor som måste göras med en data hon inte funkar... nej nu ska jag sova istället, godnatt!

om du är redo, så som jag är ?

slänger bara in en outfit bild innan jag gör ett inlägg om helgen, hörs snart igen ! puss ♥

le och fortsätt istället

Ville bara säga att jag diggar den här datan nåt enormt, skulle inte tacka nej till den direkt ! :)

the heart of life it's you.

Tänkte bara slänga in en outfit innan jag drar vidare till skolan, slutar hyfsat tidigt idag. Har min inlämning som jag jobbade på igår att lämna in. Får se vad jag hittar på idag, skulle egentligen åkt till Fredrik men tror inte det blir så, maja kommer ju imorrn och lite sånt. Aja nu måste jag kila, puss ! ♥

ikväll kommer mörkret igen!

Nu har jag runt ca. 5 frågor kvar, av 18 alltså. Är inte det grymt ? Känner mig faktiskt duktig, har även plockat ur diskmaskinen och städat lite. Mina föräldrar borde avguda mig i nuläget, hehe. ;) Nej men nu ska jag svara på dom sista frågorna, sen hoppa in i duschen som jag längtat efter. Hoppas bara jag hinner till soffan och slå på Big Brother sen också ! ♥

jag vill släppa allt igen

Om det blir dålig uppdatering idag så är det för att jag sitter och skriver på ett arbete som ska in imorrn, man ju säga att jag behöver lägga all tid i världen på det, ligger lite efter eftersom att det ska in imorrn... :/ Aja vi hörs kanske ikväll annars blir det imorrn ! :)

Hjärtat av livet

kär eller nåt !
John Mayer – The Heart Of Life - Live at the Nokia Theatre

låt mig bara få veta allt du tänker på

Känns ganska coolt att jag fick prao plats hos Bingo Rimér, En väldigt känt fotograf för er som inte vet, hehe ! :) ♥
Han är sjukt duktig och jag hoppas jag får massa bra tips ! haha.

Det finns en kille som jag drömmer om varje natt.

Hade min smarta idé att eftersom att vi slutade tidigt idag, så skulle jag hem och råplugga. Hur gick det Matilda ?
fan jag suger på att plugga när datan bara står och ropar ?
Aja fick lite gjort, nu ska jag ta en kopp te efter allt slit ! puss ♥

i just can't understand why ?

I Fredags runt 6 tiden tog jag tåget till Stockholm, vidare med pendeln hem till steffe, sov där och så :)

Började skriva allt i detalj om valborg men det blev bara cp, så istället skrivet jag att valborg började segt och slutade grymt, det va rätt galet, inte galet på det sättet utan lixom "annolunda" typ. Väldigt oväntade saker hände, men fan va kul. Kom hem runt 4 tiden.. :) ♥ puss !

vaknade upp från den finaste drömmen jag någonsin haft.

För tillfället är jag galet arg, upptäckte nyss när jag skulle logga in på spotify att något va på tok, försökte starta en låt då kommer nåt skit upp om att jag måste köpa för att lyssna, annars kan man bara lyssna på en låt och sen får jag aldrig mer lyssna på den ? är det så ?
Ni ser att det hänt så med en låt här "tell me so" den går helt enkelt inte att trycka på nu...:(
Fan det här gör ont alltså !!

You never stop loving someone, you just learn to live with out them

Valborg igår, berättar mera sen! :) ♥