New years eve

 
Bloggen har haft en pause känner jag. Har verkligen inte orkat lägga nån energi alls på bloggen.. Men hoppas jag är tillbaka efter denna underbara dag. NYÅR !!! 
 
Hoppas ni får en grym kväll, ville bara säga att jag lever! 
 

Tisdag 18/12 2012

 
Dagen har varit väldigt lång men ändå helt okej. Började dagen vid 1 då vi fikade på lektionen, nästa lektion bestod av film och de två sista lektionerna var inte lika kul.. Skulle sen ta tågen hem, hann med ett tidigare än vad jag trodde eftersom att de var försenat. Kom till läggesta, men det gick ingen buss.. så kom inte hem fören runt halv 7 tiden.. 
 
Har precis kollat på julkalender (som förövrigt är grym) och nu ska ja plugga lite.. puss
 
(lovar att jag inte var såhär sur under dagen)

helgen

 
Va bara tvungen till att dela med mig utav dessa bilder från helgen, va hos pappa och julbakade hela dagen tillsammans med bland annat min pojkvän. Insåg även då att det fanns flera som uppskattar att mysa med jocke.
 

NYTT

 

Ego pics

 
Slutade 12 idag, gick runt med Emma på stan och letade efter mera julklappar. Snart klart med alla!! 
 
Nu ska jag kolla på julkalendern, så himla bra ! haha
 
 

Zara larsson - Uncover

 
Hitta denna på en tjejs blogg, kommer ni ihåg zara från talang? så himla duktig

boyfriend

 
I söndags, åkte vi till ornö och hälsade på några i min släkt. Jocke följde även med och det är jag väldigt glad över. När vi kom hem igen åt vi lite och slog sen på solsidan och efter det "vem kan slå filip och fredrik". 
 
Den här killen får mig att känna någonting som ingen annan lyckas med. Jag är så himla kär i honom

still the one

 
I fredags fick jag åka upp till skolan även fast jag egentligen var ledig och skriva ett matteprov. Provet kändes riktigt bra och man känner sig så himla stolt när jag lyckas lösa A uppgifterna!! Senare mötte jag upp Rebecka och Maja i stan och fick även med mig fler julklappar hem. Så nu tjejer är era julklappar klara till och med inslagna, nyfikna? :) 
 
I lördags åkte jag till pappa där jag öppnade lite julkalenders paket, pappa hade även varit super gullig och spolat upp ett bad, med musik, ljus och drink till mig medans jag låg i deras säng och kollade på film.
 
På kvällen gick jag hem till min fina pojkvän och vi sov sen hos mig eftersom att jag var ensam hemma, väldigt mysigt ♥
 

Victoria secret

 
För er som inte såg VS fashion show kan nu kolla här, bland annat sjunger justin bieber också. Man vill ju bara åka och köpa nya underkläder när man kollar på alla underbara modeller.

Diamonds

 
Herregud vilken kaos det blev med denna snöstorm! Vaknade upp av att min syster kommer in och frågar vilket tåg jag ska ta. Sedan berättar hon att alla tåg från 7 imorse har varit minst 1,5-2 timmar sena eller helt inställda. Väntade ett tag och insåg sen att även mitt tåg var inställt. Så idag har jag inte kommit en meter och det har nästan ingen annan heller som jag förstår. Plugg hemifrån alltså
 
Men seriöst, Claras tåg skulle gå 09.30 och den nya tiden var 20.00 ??? Fattar ni 10,5 timme sent?? Helt sjukt!
 
Känns ändå rätt skönt att inte behöva ta sig utanför dörren utan bara ligga hemma och ta det lugn.. Förressten Mamma åkte 7 imorse och när jag ringde runt 10 hade hon fortfarande inte kommit fram till jobbet med bilen.. 
 
 

överraskningar

 
Det här med överraskningar är min grej. Jag verkligen älskar det! Som det här med julklappar det är så himla kul, både köpa och få. Jag verkligen längtar till julafton och till min och tjejernas egna julafton, kommer bli spännande och väldigt mysigt. Bara så ni vet tjejer är jag klar med 2 paket nu, nyfikna? 
 

Önskelista 2012

 
1. Svart bh + två trosor från Lindex // 2. Bh från HM // 3. Body lotion från Make up store // 4. Necissär från Make up store // 5. Body butter från Make up store // 6. Elsas 3 böcker, mode, värld och hemligheter // 7. Parfym Lady gaga // 8. En ansiktsbehandling // 9. Fixa naglarna // 10. Några fina pyjamas byxor + linne

another world

 
Förlåt för min uppdatering.. I Fredags var jag bara hemma och njöt av att helgen hade börjat. Kollade på x-factor med Fia, Malin och Mamma, Bella var över en snabbis också! Lördagen spenderades i Eskilstuna med Mamma och pojkvännen. Kollade efter julklappar och lite sånt. Och sen i Söndags gick jag och Jocke upp hyfsat tidigt och tog oss ner på julmarknaden. Låter väl rätt mysigt, men det var så himla kallt och tråkiga stånd så vi ville bara hem. Sen åkte jag iväg på match, kom hem med vinst i alla fall. 
 
Och vet ni? Jag bakade sånna där subway kakor igår. Så jag längtar tills jag kommer hem och ska få smaka en!!
 
Imorse vid tåget, kan ni tänka er att det är -15°C Ute?  

And it all makes sense to me

 
Vakande av att mamma kom in och sa att frukosten var klar. GIck ner till köket och möttes av massvis med ljus och såklart ett tjockt täcke med snö utanför fönstret, Så himla mysigt! 
 
Just nu sitter jag bara vid min fina dator och läser lite bloggar. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog kolla lite efter julklappar, och ska även lägga upp min önskelista här snart sååå.. tänkte bara säga att det är helt okej att ta del av den och köpa något fint till mig, jag blir lixom inte arg. Hehe ;)