i en värld full av människor, fanns det en !

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har typ inget speciellt att blogga om, igår va jag med Eve och Fia, imorse tog jag bussen till Strängnäs där sedan mormor körde mig till Eskilstuna. Tandläkaren ni vet :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska till Stockholm eller inte, men det visar sig säkert snart ! :) puss
gammal bild !!

baby, U smile, I smile

Vaknade typ runt 9, somna om och råka vakna 12... Så nu sitter jag och bloggar om gårdagen och ska snart äta lite frulle, sen har jag inte en aning om vad jag ska göra idag, men det lär vi ju se sen, så puss så länge..:) ♥
Egot här eller ? haha. :) ♥

jag kommer alltid att finnas där.

Haha här kommer det som jag skrev i förra inlägget, Mina kära vänner har tydligen varit hemma hos mig och haft skit kul... eller ? :) Haha störda, men älskar er. ♥
På min dörr, seriöst FULASTE lappen jag sett...
bilden i kameran
bakom spegeln
Och vafan hittar man?? En grym jävla ful bild hahahhahah, jag dog när jag hitta den, och jag vet att jag kommer dö för att jag lägger ut den på bloggen :) hihi.

last train home

Dagen började med att jag, Eve, Fia, Amanda och Sally åkte upp till Stockholm. Gick runt där i kanske 1 timme sen drog jag vidare till tåget som sen tog mig hem till Steffe ! :)
Va typ hemma hos han, gick ut med hunden, myste med kaninungarna haha, sen följde jag med på hans träning (satt mest och snacka med hans mamma), sen vidare till donken, aa sen tog jag 11 tåget hem och va hemma typ halv 12. Och vad hittar man där hemma? Visar senare, så störda.

Steffe in action, haha

söt som satan i alla fall ♥ puss

you make me feel inside out

Gårdagens outfit, skriver mer snart ! :)

vi vill bli det där, för alltid..

Sitter och funderar på om jag blev akut allergisk mot något? har nyst 6 gånger i rad och jag har aldrig ens lyckats med 2 st ?
För tillfället har jag as tråkigt och ska dra med Evelina ut på en sväng i solen tror jag, aja får se, puss

Bjuder på två bilder, en från idag, och en från typ förra veckan ?

boys don't cry

Fick frågor angående det brunbeige linnet, ni vet det med volanger och dragkedja på ryggen som jag la upp igår ?
Det kostade i alla fall 300 kr och är från vila ! :) galet snyggt. ♥

If you ever come back

Jag och Fia åkte ju upp till Stockholm i Lördags, gick runt i lite affärer och njöt helt enkelt av vädret, hehe. Det här va i alla fall det jag fick med mig hem :) ♥ puss

baby

Har spenderat hela dagen i stockholm, skriver mer sen, och så kommer bilder! nu blir det pizza med fia, sen klockan 23.30 är det konfa haha ♥

Stirra dig inte blind på en stängd dörr. Det kan finnas en öppen bredvid.

Bara för att jag tycker dom är sjukt duktiga ! ♥

jag trodde att allt skulle va lättare, än vad det visade sig vara

Kan ju börja med att säga att dagen har varit sjukt seg, har inte gjort något annat än att solat och varit på middag hos mormor. Känns som om te och nåt att tugga på känns rätt lockande för tillfället. Aja tänkte mest slänga in dagens outfit. linne och chinos osv..

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.

Igår, kan ju säga att jag tillbringade 6 timmar i församlingshemmet och i kyrkan tillsammans med konfan, fyfan. Efter de pantade jag och Maja burkar, och sen köpte vi hem ben&jerry och redbull, slog på en film. trevligt ♥
Nu har Maja åkt hem, hittade nåt riktigt fint på min säng, Älskar dig bästevän! ♥

Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.

I onsdags, Efter skolan slutade drog jag och Evelina och Fia hit, vi fixa lite. Sen drog vi ner och köpte massa saker som behövdes för kvällen. Runt 6-7 drog vi ner till lottenlund och starade grillarna, åt hamburgare. Aa så mycket mer behöver jag inte säga, tillbringade alltså hela kvällen i lotten med massa trevligt folk. Tack för kvällen !

kärlek vid sista ögonkastet

bloggar om gårdagen och sånt ikväll, nu ska jag utnyttja dagen i solen med Maja ! :) puss

nu, allt jag ser är dig

Ja stolt som jag är har jag nyss kommit hem efter en joggingtur, ska kasta mig i duschen och sen äta ! puss
Gammal bild, men sommar ! ♥

när han är en person som inte vet vad kärlek är

jag suger på att blogga när det är så grymt väder ute, för jag pallar inte sitta inne då.. Idag efter skolan drog jag och Eve hem hit och sen kom Amanda, senare drog vi ner och sola, efter det gick vi och köpte årets första kulglass. Sjukt gott, och nu åkte precis Amanda hem efter vi legat ute och snackat i några timmar haha.
Ska se om jag orkar ut och springa idag igen, annars blir det bara slappa tror ja, imorrn är det siste skoldagen innan lovet också :D, hörs sen puss...
fan va gott !!!

förändrade allt

Runt 7 tiden när solen nästan hade gått ner, slängde jag på mig tränings sakerna och drog ut, fan va skönt det var, kändes som jag orkade hur mycket som helst ! As nöjd. Sen hem och duscha, slänga på mig kläder och så mötte jag upp fia. Vi gick till ica, köpte en läsk och lite godis, satte hos nere på bryggan, helt vindstilla, fullmåne, spottar längst hela bryggan, snacka om sommarn, drack läsk och åt godis. Mysigaste kvällen på länge tror jag ! puss på dig tjejen.

for you and me

Jag älskar vädret så galet mycket. Det känns verkligen att sommarn är påväg nu !

i be there

Kom nyss hem, har varit och målat lite i vårat nya hus, haha :) Måste erkänna att solstolen,kakorna och saften där ute va mer lockade.. hehe ♥
Snart ska ja lägga mig i solen med lite musik, senare kanske vi ska en sväng till ikea och sen bio :), hörs senare, puss

this girl

Grymt ! :)

you and me

Det är sjukt fint väder ute, och det känns att sommarn närmar sig! Jag tänkte bara slänga in outfit och sen ska jag nog ut i solen och hitta på nåt, kanske en glass vid hamnen :) puss !

lost in you

Säger som min kompis Sally, Jag är kär i det här nya albumet, helt insane !
Fm Static – My Brain Says STOP, But My Heart Says GO

finaste jag någonsin haft

Förlåt för sämst uppdatering men igår hade jag lite smått panik eftersom att jag först skulle plugga till ett prov vi hade idag, kanske lite sent att börja plugga dan innan lixom, och samtidigt skulle vi åka och träna innebandy med strängnäs, för att se om vi ska slå ihop med dom :) Men kom hem typ halv 11 och då skulle jag duscha och sen plugga lixom.. Aja, idag har jag stått i kafeterian hela dagen, rätt skönt faktiskt :) Nu ska jag plugga ännu mera.. puss !

Gör aldrig ingenting.

Ska nog ta fram lite gotti saker att tugga på medans jag plågar mig med lite läxor.. Sen är det så att jag nyss fick nått i ögat som försöker göra mig blind eller nåt :O Nej nu ska jag se va jag fått i ögat för jag ser typ inte ett skit, och sen ska jag plugga. puss!

this times are hard

Ungefär såhär har min eftermiddag sett ut :( Har skrivit så mycket att jag tillslut fick kramp i handen, och nu har jag sjukt ont.. herregud va skolan är jobbig för tillfället..

if i could just see you, everything would be alright.

Jag tyckte att det va sjukt jobbigt och tråkigt med det där jag började med i förrgår, ni vet dag 1,2,3,4...osv, så jag tror jag skiter i det. Haha.
Men nu måste jag plugga, ville bara säga att jag skiter i den där saken.. och att det är 60 dagar kvar till sommarlovet !! ♥

it's time to say goodbye

Sämst uppdatering idag, morgonen började med en springtur. Jobbigaste jag gjort på väldigt länge...
Vid typ 3 kom mina kusiner hit för att fira min mormor som fyller år, vi grillade osv. :) Sen vid halv 7 drog jag ner till hallen, innebandyträning :) känns som om jag har varit rätt duktigt idag, hehe.

we could make it

Musik tips ! ♥
The Script – For The First Time
Lifehouse – Storm
Lifehouse – It Is What It Is
typ depp musik, men fan va bra !

for the first time

Mamma kom nyss hem från London med den här till mig :) ♥ Tack mamma!

it is what it is

Måste först berätta om en sjukt ointressant sak, men vafan jag hitta en nyckelpiga på mitt badrum igår ? :O Seriöst ofta dom lever nu ?
Anyway, ikväll kommer Amanda J och Circe hit, sen tror ja Amanda sover här. Trevligt, va sjukt länge sen jag träffa dom tjejerna !
...................................................................................................
U Smile, I Smile

gone, forever

För tillfället sitter jag och råpluggar, okej det där va att ta i, jag sitter och skriver ett referat. Om jag ska erkänna är det rätt kul när man är inne i det, så mycket lättare att plugga när man tycker att det är kul. Börjar med den där saken jag skrev om i förra inlägget i morgon istället eftersom att jag pluggar just nu :) puss

"Ärligheten varar längst, för den slits minst"

Tänkte börja med det här dag 1,2,3,4.. osv, ni som inte redan vet vad jag menar kommer märka det senare eller imorrn.  Just nu sitter jag och väntar på pannkakorna som pappa står och steker, hehe. Och så ska ja försöka plugga lite också. puss.

(Min data fick typ för sig att byta textsnitt helt plötsligt, sjukt fult)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

man måste dö några gånger innan man kan leva

Godnatt kära läsare ! ♥

Jag gav dig allt, och hade inget kvar.

Tips till er som inte redan visste/läst om det här !


Påsar under ögonen

Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

 

Misslyckad brun utan sol

Blev du fläckig av din brun tan sol? Lugn, räddningen finns i skafferiet. Häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna. Lätt som en plätt!

 

Gula naglar

Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 

Torr och fnasig hud

Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

 

Raka ögonfransar

Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.


stay with me

Igår va jag med Rikard och Gustav, vi gjorde vofflor, kolla på film, tog skit söta bilder, HAHA, senare ner till hallen och kolla på match.
Idag har dagen varit rätt seg, och gaah va tråkigt det är att läsa om vad jag gjort i skolan..
Jag måste plugga, men jag dör hellre.
Nåt mer intressant ni vill veta kanske ?
okej, jag proppar för tillfället i mig en fet chokladkaka.
Kram !

idag kunder jag inte se ditt leende.

För tillfället är jag mest trött på allt. Fast det är inte riktigt sant. Jag är trött på det som går fel. Och det som plötsligt blev till något man tvingas slåss för- och om det går förlorat, då.. Ja, jag vet verkligen inte. Då förändras allt. Och jag som hatar att säga hejdå.
Det är nog det värsta jag vet. Att säga hejdå, adjö, farväl till något som varit. Jag klarar inte av sådant. Men det är i alla fall något jag gjort nu, och det som gör mest ont är att veta att jag har krossat hans hjärta.

Och när jag läste smset, "men... jag älskar dig..". Föll allting, den lilla tiden vi känt varandra, blev helt plötsligt till en evighet. Hur kunde allt bara försvinna, falla sönder del för del..? Jag hatar mig själv ibland. Och det gör jag just nu. Det sista jag ville va att såra dig !

den tomhet som kommer kvarstår när du inte längre står vid min sida är hemsk att uppleva.


Bild i repris.. Foto: jag



"Om livet är en fest - varför är inte jag bjuden?"

Har nyss proppat i min lite mat, som vanligt. Mamma ringde nyss och sa att hon skulle köpa en tröja till från London, längtar, hehe. Sen ska jag beställa nya converse också !
Får se vad jag gör nu, gustav och rikard ville kolla på film, så kanske blir så. Sen ner till hallen och kolla på handbollsmatch !

i couldn't see your smile today

För tillfället försöker jag att plugga, sjukt svårt att inte frästas av datan som va vid sidan om mig.. Men tänkte faktiskt bara slänga in dagens outfit typ. Puss !

jag har väntat på dig, för länge nu.

Ni som inte vill erkänna att Justin Bieber faktiskt kan sjunga, kommer tycka att jag är tönt nu. Men i så fall är jag det, för dom här låtarna är grymma !
Justin Bieber – Favorite Girl (Live) - Acoustic Version
Justin Bieber – Down To Earth - Acoustic Version
Tyler Ward – Baby (Acoustic Version as originally performed by Justin Bieber)

everything you say

Har precis tryckt i mig fruktsallad med massa grädde, låter gott jag vet. Måste däremot erkänna att grädden smaka bajs.. :/ Men aja, jag ska nog hoppa i säng snart är faktiskt väldigt trött och måste ju tagga till den underbara skolan :D:D eller, kanske blir ja jätte sjuk, vem vet ? ...
kärlek till er !

goodbye

Igårkväll efter innebandyn drog vi hem till William där massa folk va, alla sov där och hade det trevligt :)

dagen efter vakna upp, alla sjukt sugna på subway. Drar hem och fixa lite sen vidare till läggesta, sätter oss på dom mysiga bänkarna i kjosken, skämtar lite lagom om att vi skulle missa tåget, sen ser man alla komma ner för trapporna, paniken smög sig fram, så vi sprang i full fart upp för trapporna, där vi ser det gulliga tåget sakna smyger iväg.

Ner igen och vänta på nästa 15.23, Efter 1 timme går vi upp igen, väntar, väntar och väntar tills vi kom på att klockan bara va 14.23 så ner igen och vänta i 1 timme till, biljetten man köpt gick ut så vi va tvungna att köpa en ny. Efter 3,5 timme kommer man till subway käkar och sen hem igen i spöregnet. Härlig dag !
Eftersom att mesta dels av dagen tillbringades på tågstationen så fick det bli två gulliga bilder på Fia och William ! 

All i need

I Fredags sov sötaste fia här, På lördag morgon traskade vi ner till hallen för att spela innebady tunering typ, man skulle klä ut sig osv också :) haha bilderna förklarar mer !
Amanda, Fia och Evelina, gick inte att sluta garva !!
Gustav och Sally , sjukt söta !
Glad-stek-blå_96-tjej
Jätte kul att städa toalett :D:D:D
Vi va då Avatarer, Bilden är tagen efter allt så all färg har lossnat osv, skit fult. Men vafan VI VANN JU GULD !!!