proud

 
Känner väl vädigt stolt för dagen då jag skrivit ett spanska prov samt fått tillbaka 2 inlämningar inom idrott och vet ni? Jag fick A på båda, hur glad som helst!!
 
Hann inte till träningen idag men får väl ta igen det på nåt sätt. Ska se om jocke vill med mig till pappa och spendera natten där eftersom att han fortfarande är i Bali.. Ska se till att få lite matte gjort också, nämligen prov imorgon!
 
 

amazing apartment

 
Hur coolt är inte den här lägenheten? Kanske så man ska göra med sin första lägenhet om den känns lite liten? 
 

AT NIGHT

 
Hej bloggisen!
Känns som jag pluggat tillräckligt för ikväll faktiskt, så får jag se hur det går imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen, kanske ska städa lite först? Kanske messa min pojkvän? Eller dricka te? Haha, får se vad jag gör men plugga ska jag inte, puss
 

studytime

 
Är riktigt trött men måste plugga till spanska provet som är imorrn.. det är väldigt svårt att lära sig något man inte alls gillar så får se hur det går med det! 
 
 
puss så länge

this night

 
Igår spenderade jag kvällen tillsammans med några vänner hos bellas mormor, eftersom att ingen var hemma passade vi på att utnyttja huset för lite middag och mys. Hade väldigt mysigt och vi skattade hos igenom kvällen tror jag! 
 
Idag ska jag plugga lite för att sen spela match senare. Hoppas även på att få träffa min fina pojkvän! puss
 

hair

 
Mitt hår känns så himla fräsht och lent efter att jag klippt mig första gången på typ 1 år... Ser inte jätte lent ut på bilderna men det är verkligen det!! Börjat använda silikon droppar också, riktigt bra.
 

Angående min design

 
Även fast min design är hyfsat ny så tänkte jag att eftersom att jag vill ändra om lite här och bli lite mer seriösare med bättre inlägg osv, så håller jag på att beställa en design. Hoppas den kommer snart och att det blir bra!
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar

 
Har nu kollat på 2/3 avsnitt av "torka aldrig tårar utan handskar", var egentligen för att jag inte hade nåt att göra men visade sig att den var väldigt bra så nu har jag sista avsnittet att kolla på. Sägs även att den är baserad på en sann historia vilket gör det ännu mer intressant! Rekomenderas om du inte sett den
 
Bild lånad från google

Bali

 
Jag tror ingen förstår hur avundsjuk jag är på min pappa som befinner sig i Bali just nu!! Förstår ni att jag sitter hemma i -20°, medans han ligger på en strand i 35° ?
 
Herregud vad jag vill till värmen just nu, tänk er att lägga sig på en strand med en iskall smoothie i handen. För att sedan hoppa ner i det kristall blåa vattnet.. 
 

som jag hade dig förut

 
Godmorgon på er!
 
Sitter i skolan och skriver på en argumenterande text, går väldigt långsamt.. 
Natten har jag spenderat i min pappas hur eftersom att han är utomlanad för tillfället, då kan man lika gärna passa på att utnyttja ett tomt hus. Väldigt mysigt!
 
Vad däremot hur trött som helst när jag skulle upp imorse och det blir inte bättre när sängen var riktigt skön.
 
Hörs senare, love
 
 

The beach party 2013

 
Hur kul låter inte det här? Åka till Rhodos tillsammans med tusentals andra människor och festa och sola. Man bor på Rhodos lyxigaste 5-stjärniga hotell där över 1000 ungdomar får plats. En hel vecka, DJ:s är också på plats, och vet ni? Om man bokar nu mellan den 16-23 Januari så är det halva priset alltså 1995 kr för en hel vecka med allt detta inkluderat !! kolla HÄR
 
Detta ingår i priset...
 

Stockholm

 
Igår var jag och klippte mig för första gången på ca. 1 år. Blev jätte nöjd då hon endast behövde ta nån cm. Håret blir så himla lent efteråt. 
 
Sen hoppade jag på tåget mot Stockholm och mötte upp mina kära vänner Maja och Malin som kom hit från Karlstad. Vi gick runt och kollade i affärer och myste i stan. Fick med mig några saker hem som ni i inlägget nedanför! 
 
Bild från google

Nytt i garderoben

 

Nystart

Ska berätta att jag blev riktigt taggad på en ny start på bloggen, vet inte om det bara är just nu eller om de kommer hålla. Men jag kollade nyss igenom min blogg och de är så kul!! 
 
Vet inte om jag ska göra en helt ny blogg eller om jag ska vara kvar här och bara fortsätta fast mycket mer läsvärda inlägg med bra bilder? Får se !
 
Godnatt

When worlds collide

 
Denna låt kommer rätt ut sagt rocka!!
 

5/1 - 2013

Har försökt få ihop en årsvideo hur länge som helst men har typ inget minne för det... så vet inte hur jag ska göra, detg vore så kul att få ihop den!!
 
Sen känner jag att jag kommer ligga lite lågt med bloggen, har verkligen inte lust med bloggandet. Kanske vänder helt och jag startar igen men just nu känner jag inte för de. Så kommer inte ha sån bra uppdatering. Men får se om jag kikar in snart igen kanske ångrar mig snabbt. Pusss!