snowfall

 
Även fast jag möttes av en snöstorm när jag öppnade dörren, så har jag varit på rätt bra humör och hållt mig pigg hela dagen. Slutade vid halv 1 och nu sitter jag också väntar på att Amanda och Fia som ska komma och dricka te. Jag tror faktiskt jag gillar snön lite ändå, väldigt mysigt när man sitter inne på tända ljus, dricker te och kollar ut på snön!!

what makes you beautiful

 

 

they don't know about us

 
Vädret har verkligen inte varit på topp idag direkt.. Har varit mörkt, blött och blåsigt hela dagen. Även hört att det kommer bli -10 c° i helgen, kommer dö ungefär. Har i alla fall tagit en lång och varm dusch och nu ligger jag i min säng efter lite pluggande. Ska kolla vad Jocke har för sig så kanske kvällen spenderas med honom. Puss
Jag lyckades verkligen med dessa bilder, riktigt snygga faktiskt ! (lovar att bättra mig)
 
 

Swedish house maffia

 
Jag förstår verkligen inte mig själv. Jag kommer aldrig förlåta mig för att jag inte var just här vid just denna tidpunkt. Det är helt sinnessjukt vad jag har missat för något. Jag blir så jävla arg rent ut sagt att jag inte gick på denna konsert. Blir typ ledsen när jag ser såna här klipp med ett medvetande om att jag inte befann mig just där.
 
vid 1.00 ungefär, sätter sig hela publiken ned för att sedan hoppa rakt upp. Dör

Back for you

 
Haft lite blandade känslor denna helg. Har spenderat några timmar uppe hos Amaanda tillsammans med Fia, snackade och bara tog det lugnt. Blev hämtad av min pojkvän för att sedan spendera natten där.
 
I lördags gick vi till mig och undehöll mormor och clara när de bakade lussebullar. På kvällen bjöds det på middag hemma hos jocke. Gjorde egna chips som resulterade till att jocke skar upp hela fingret och det var blod i hela köket, finns ingen annan än jag som tyckte mer synd om honom i det läget. Vill inte ens beskriva hur det såg ut... Förövrigt var chipsen så äckliga att vi slängde dom.
 
Och till sist, i söndags åkte jag till Stockholm med mamma och clara och hälsade på farmor, fick även övningsköra endel. Väldigt roligt det dära.
 
Nu sitter jag i mitt rum omringad av ljus och bara tar det lugnt. Ska snart sätta igång med plugget! puss
 
 

little things

 

everyone needs a helping hand

 
Idag känner jag att jag är värd en riktigt "bara ta det lugnt och ta hand om dig själv" kväll. Känns som jag pluggat allderles för mycket sista tiden, får inte ha denna press på mig själv. Så ja ska messa min pojkvän och se vad han gör, mår som sagt som bäst när jag har han vid min sida! puss på er ♥
 

Torsdag i november

 
Förlåt för min uppdatering men skolan dödar mig.. Men kände att jag måste dela med mig av en sak. Läste på en blogg nyss om jobbet victoria secret modellerna lägger ner innan showen. Va visst inte lika lätt som jag trodde haha. Känner att man ligger lite efter kanske..
 
Detta är vad Adriana Lima gör:

•Sedan augusti har hon tränat varje dag.

•Tre veckor innan showen tränar hon två gånger om dagen.

•En kostrådgivare mäter hennes kropps muskelmassa, fettmassa och vätskeretention.

•Denna kostrådgivare skriver ut proteinshakes, vitaminer och andra supplement för att hålla hennes energinivå uppe igenom träningsperioden.

•Hon dricker 3,7 liter vatten om dagen.

•I nio dagar innan showen är den enda föda hon får proteinshakes – ingen fast föda.

•Två dagar innan showen dricker hon normala mängder vatten.

•12 timmar innan showen slutar hon dricka helt och hållet.


Äntligen hemma

 
Har nu kollat på "äntligen hemma", så himla bra faktiskt haha. Älskar ju trots allt inredning. Nu funderar jag på om jag ska göra mig klar för sängdags och sedan plugga lite till innan jag somnar! Känner verkligen att jag vill ha helg innan veckan knappt ens har börjat.. 

too much of enough

 
Herregud, såg nyss denna video på en annan blogg. Blir väldigt imponerad faktiskt!
 

tatueringar

 
Jag sitter och filosoferar lite över tatueringar. Jag tycker det kan vara väldigt vackert men på endel människor så himla fult. Något jag själv skulle kunna tänka mig är på dessa fyra ställen nedan, däremot inte dessa texter. Men en diskret men meningsfull tatuering skulle jag vilja ha!

Tisdag

 
Gick upp väldigt tidigt idag för att åka upp till Stockholm med mamma för att gå på utveclingssamtal i 25 minuter, kändes väldigt ovärt. Efter samtalet tog vi en liten fika och sedan åkte vi i princip hem igen.
 
Nu har jag precis skrivit klart en redovisning till imorgon, vet bara inte hur jag ska framföra allt men det löser sig. Tycker själv att jag är värd en kopp te, lite kex, ljus och nått bra program efter detta plugg. Sen ska jag fortsätta med lite annat plugg.. Hörs senare puss!
 

Have i told you lately that i love you?

 
Morgonen började med att både jag och jocke verkligen ville ligga kvar i sängen hela dagen tillsammans! 
 
Tog mig upp till Stockholm med endast en banan i magen, mötte upp Emma för att gymma. Gick det bra? Nej självklart inte, gymma med så lite i magen var inte det smartaste jag gjort, så slutade rätt illa. Därför åkte jag hem efter nån timme igen, kändes som en evighet hem.. vilket det är också! Men nu ligger jag i alla fall i sängen och bara försöker ta det lugnt, men måste verkligen plugga också. puss
 

Lördag i Stockholm

 
I Lördags åkte jag tillsammans med min pojkvän och hans familj upp till stockholm och åt en lunch bufé på Strand. Jätte god mat och väldigt fint ställe, däremot kände jag och jocke typ hatkärlek till varandra hela dagen. Men det löste sig fint på kvällen, jag älskar verkligen den killen
 

alla känslorna på en och samma gång

 
Spelade match idag mot ett väldigt bra lag, men vet ni? Vi vann!! Kan somna med ett leende på läpparna!
 
Känner mig faktiskt väldigt trött, och imorgon tror jag att jag ska till Stockholm med min pojvän och hans familj, ska bli väldigt mysigt :) Puss och godnatt!
 

hold your head up

 
Började dagen med att missa bussen, missade även då tåget och kom därför inte ens till skolan idag. Nästa tåg hade kommit lagom till sista lektionen var slut, hade bara 2 lektioner så missar inte så mycket ändå. 
 
Nu ligger jag därför i sängen igen och ska försöka göra lite nytta! hörs senare
 

weekend dreaming

 
Något jag velat ha väldigt länge är ett sminkbord fullt med saker från make up store. Massvis med ögonskuggor, parfymer, body lotions, ansikts produkter och allt som finns där inne. Hur underbart hade inte det varit? Tycker att allt där ifrån är så himla bra. love
Vill fylla på med massa nya saker 

I'm not saying it's your fault

 
Så himla skönt och vakna upp och veta att man är ledig. Gick upp nån gång vid halv 11 och åt frukost med min pojkvän, han är nu i skolan och jag ska plugga, städa och planera massa saker inför jul. Känner mig lite stessad. Bella kommer snart hit, vi ska fika och sen planera lite tillsammans, puss hörs sen !
 

Vill verkligen till VS


these evenings

 
Kunde knappt ta mig upp från sängen imorse, skolan rullade på rätt snabbt, 2 timmars idott och sedan en stund på gymmet. 
 
Sitter nu nyduschad, trodde inte vi skulle ha några läxor denna vecka men det är fyllts på rätt bra så får plugga ändå, men inte idag. Idag ska jag bara ta det lugnt och umgås med min pojkvän! 
 

Work out

 
Denna vecka är helt fri från plugg så nu känner jag att det är ett bra läge att ta tag och påbörja min träning. Idag gick jag till gymmet efter skolan och spenderade en timme där. När jag kom hem var det bara att ladda om på nytt och ta sig ner till innebandyn och spendera yttligare en timme med träning och fys! Börjar duktigt.
 

Rensar facebook

 
Startade morgonen med en god frukost tillsammans med Maja och Fia. Just nu sitter jag och rensar min facebook förstår faktiskt inte varför jag har massa vänner jag aldrig hört namnet på eller sätt förut, så nu ryker alla jag inte känner. Ska även försöka föra över alla bilder från mobilen idag så jag har lite minne i mobilen, Skriver mera senare ! puss
 

6 anledningar att älska hösten

 
1. Stora stickade tröjor                           2. Världens skönaste skor
3. Sitta på ett mysigt fik i flera timmar          4. "ta hand om dig själv kvällar" och myskvällar
5. Umgås med han du älskar                         6. Mysiga höst promenader

2012-11-09

 
Idag har det verkligen varit sjukt kallt ute, känner verkligen att vintern kommer komma snart.
 
Sitter just nu med min sjukt saknade vän Maja brevid mig, och fick nyss ett långt medelande av Jocke som berättade att han suttit utanför sin dörr i ungefär 1 timme, tagit promenader för att hålla värmen och vänta på sina föräldrar, för att hans mobil hade dött och jag hade gömt hans nyckel imorse och han hitta den inte.. Tycker så synd om honom. Men jag kan inte råför att jag gömmer nyckeln mycket bättre än vad han gör med min nyckel när han sovit hos mig, hehe. 
 

weekend dreaming

 
 Sitter och drömmer lite nu när allt stess för plugget är över, känns underbart! Fått bra resultat på arbeten också.
 
I alla fall, vem drömmer inte om att få simma med delfiner? Jag vet faktiskt inte varför jag så gärna vill göra det, antagligen för att det skulle vara så häftigt att kunna säga att man gjort det och för att det står på min "100 saker att göra innan jag dör" lista. Skulle verkligen vilja uppleva det
 
En annan sak som jag verkligen skulle behöva just nu, är en hel helg som består av att skämma bort mig själv. Bo på hotell med nån jag gillar, åka till ett lyxigt spa, ta behandlingar, massage, bada och bara njuta. Hur underbart låter inte det lixom ? 
 

you light up my world like nobody else

 
Kommer aldrig någonsin kunna förklara hur mycket denna kille betyder för mig och hur underbart kär jag är i honom. 7 månader idag, vet inte vad jag skulle gjort utan dig! ♥

give her your heart

 
Mamma kom nyss hem med en ur ballt ljus, förstår fortfarande inte riktigt hur det funkar. När det är släckt ser det ut som ett helt vanligt vitt ljus, men så fort man tänder det börjar en färg lysa och sedan skiftar den mellan hur många färger som helst, fint va? Jag tycker det är jätte fint !

she just don't care

 
Jag är så glad just nu, jag är äntligen klar med förberedelserna för provet imorrn. Får inte ha för höga krav på mig själv men just nu har jag det och just därför är jag glad över att jag i alla fall kan prestera hyfsat på provet nu. Utan detta plugg hade ja nog inte klarat det.. 
 
Nu ska jag se om min fina pojkvän har lust att ta sig hit så jag kan tänka på lite annat och sen ladda för morgondagen, Önskar mig själv lycka till. Puss
 

Stressigt just nu

 
Slänger bara in dagens innan jag slänger mig i duschen för att sen jobba in det sista på engelskan till provet imorrn. Fick föresten mina omdömen idag, och dom gjorde mig ganska glad. puss nu måste jag hoppa in i duschen. Skriver senare om jag hinner :)
Usel bild, men det var vad jag hann imorse..

beautiful breakfast

 

i feel nothing at all

 
Titta vad jag hittade, jag har helt glömt bort att jag hade detta fodral. Krossade nämligen min baksida på iphonen förra helgen så nu ska jag använda detta fodral så inget blir värre. Klicka på bilden för att köpa ett likadant!
 

Rensat i garderoben


bad day

 
Godmorgon där ute!
 
När jag vaknade kännde jag mig ovanligt varm, men gick upp ändå. Tog senare tempen och det visa sig att jag hade feber, så nu ligger jag istället nerbäddad i min säng igen. Ska försöka få endel saker gjort idag, behövs verkligen! puss
 

 

Black black and black

 
Känner att det är dags att införskaffa mig nya träningskläder nu eftersom att jag lovat mig själv att börja gymma nu efter lovet. Så det är väl bara att starta nån gång nu i veckan.. wish me good luck

hold your head up

 
Sitter för tillfället i skolan 2 timmar för tidigt som vanligt, på grund av tågtiderna.. Men jag tänkte kolla om min rektor är inne så jag kan prata med han om hemstudier. Det lät som att han tyckte det var en bra idé.
 
Efter skolan kommer jag behöva plugga en hel del för att klara av provet i engelska.. puss på er

Småsaker som behövs göras

1. Rensa min facebook // 2. Fixa spotify listan // 3. Plugga // 4. Rensa garderoben // 5. Sortera i min blogg // 6. Föra över bilder från iphonen // 7. Fixa lite saker inför jul

Sista dagen på lovet!

 
Under mitt lov har jag nästan aldrig rört min dator, därför dålig uppdatering.
 
Har vekligen tagit det lungt det här lovet, behövde verkligen det. Har för det mestat spendetat alla dagar med min pojkvän, ätit på resturang, varit på bio, haft myskvällar och lite sånt. Sen var jag även på halloween fest i fredags. Ska sätta mig och kolla på missade avsnitt av x-factor, medans ångesten över plugget kommer fram.
 
Behövliga inköp!