never regret something that once make you smile

Tänkte bara berätta att igår deltog jag i vårruset som miljoner andra tjejer även gjorde, känner mig ganska duktigt som tog mig runt :) Klarade även orgienterings testet som avgör betyget, väldigt glad! Fått reda på endel betyghöjningar, och jag slutar nian om 8 dagar och inviger sommarlovet !! Kan säga att jag mår rätt bra för tillfället :) puss

Just det, idag har jag även vart och klippt mig även färgat massa blonda slingor. Bild kommer nån gång haha, det här va i alla fall innan jag klippte mig !

på rymmen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14898525.ab

Läste nyss om dessa elefanter som är på rymmen i Göteborg, tänk att möta på en elefant lite sådär på gångvägen? hahaha. Läs artikeln


NEVER MAKE YOUR GIRL FEEL LIKE SKE'S IN COMPETITION WITH ANY OTHER GIRL

Dessa gobitar fick följa med mig på tåget hem från Eskilstuna, tillbringade dagen där med Bella och Fia. Åt också årets mest efterlängtade donken, vi var så sjukt sugna och gud så fint de satt :)


MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Tröja/Bikbok Shorts/Kroatien Klocka/regal Armband/Thailand

my heart is perfect because you are inside it

Medans ni väntar på bilderna från resan så kan ja i alla fall bjuda på endel från nån dag innan jag drog. Jag tillsammans med Bella och Fia spenderade dagen på stan med en saftig glass i handen och solen som ökade på brännan. Sen drog vi ner och åt för att sen dra vidare och träffa några andra, vi gick sen hem till pappa där ingen var hemma, grillade lite för sen ta ett dopp i poolen. Härlig dag :)

Jag och min fina vän Bella!!

turn to you

Tänkte förklara mig varför jag inte har bloggat, och anledningen är för att jag har tillbringat dagarna i solen, och för att jag har varit på klassresa och har därav inte haft tillgång till nån data!

Det tråkiga är bara att jag inte orkar lägga in alla bilder nu heller, jag ska bara umgås med min pojkvän och ta det lugnt, så lovar jag er bilder sen !!  håll ut

Puss

2012-05-18

Sitter för tillfället hemma hos jocke och väntar på att han ska duscha klart, sen ska vi dra in och bowla tror jag. Skriver senare ikväll och berätta om igår också !! puss

go on with life because life goes on without you

Har haft världens skönaste dag i skolan, eftersom att halva klassen var ute i skogen med träslöjden va vi bara ca 7 tjejer kvar, så vi har spenderat hela dagen till godis, cola och film. Helt okej!! Och nu är vi lediga också :)
Jeans/weekday Tröja/frk Smycke/pojkvän

det finns saker jag saknar

Har varit väldigt skön dag, slutade vid 1, tog mig igenom NP matte del c, gick gankska okej faktiskt. Imorrn blir det mestadels film och godis på lektionerna, skönt !!

Jeans/bikbok Tjocktröja/bikbok skor/eurosko

never say never

Klippt ihop ett collage med snygga grejer från gina tricot!!

love is like the wind, i can't see it, but i can feel it

Får inte glömma att berätta om min nya tapet, Pappa kom förbi igår och smackade upp den, blev as snyggt !!

kanske är lite skillnad på iphone och kamera bilderna ändå haha !

jag fångar dig när du faller

I fredags va jag bara på film humör, så ja gick först ner och köpte godis, billys och cola med jocke, niclas och rasmus för att sedan gå hem till mig med jocke och kolla på hockeyn, big brother och sen slog vi på en film! Mysigt!!

I Lördags vakna vi upp och segade oss som vanligt, men det är underbart det med ! Senare på kvällen fixade jag mig och drog till stockholm med tjejerna för att ha en myskväll där, vi åt god mat och kollade på "the lucky one" hur bra film som helst. Se den !!

Fick även en fin kommentar om min klädstil och även att ja borde börja att skriva vart de kommer ifrån och visst kan jag börja med det !

love my life

Just nu är jag otroligt glad, dagen har flytit på bra. Hade inga vanliga lektioner förutom språk och där hade jag tillsammans med Amanda ett föredrag som gick rätt bra, samtidigt som vi klarade av ett svårare papper. Stolt haha. Sen var vädret jätte bra, och jag avklarade NP engelska muntligt!

Förövrigt har jag och Amanda typ skrattat hela dagen och nu har jag skickat in en uppsats som ja skrev klart nyss, även gjort klart min andra bild uppgift. Känns skönt av man kan bocka av lite läxor från listan!!
Just det, vi hade spexfoto idag också, skit kul och det lär ni se när jag får se det :)

Snart kommer Jocke in men jag ska först duscha så nu måste jag stänga av, men känner att jag kommer vara glad hela kvällen, det är helg imorrn också, ännu bättre haha!!

Och just det jag fick reda på massa mer bra saker kring gymnasiet jag sökt, så är rätt pepp på det också!

va inte tjejen som behöver en kille, va tjejen som killen behöver !

Något annat som gjort min dag otroligt bra, är det att jag har 1 månad idag tillsammans med världens finaste pojkvän! ♥

after tonight

Min dag har varit helt underbar, började med sovmorgon, gick till skolan för att göra nationellt muntligt matte prov i bara en tjöja för att de va så varmt ute redan imorse. Efter 30 min när provet va slut, va alla andra lektioner inställda så vi fick gå hem. Jag var hemma runt halv 11 och då passade ja självklart på att sola, katten gjorde mig sällskap också!

Runt 2 drog ja och Fia ner till hallen och spelade lite innabandy, sen hem och sova ett tag haha. Och nu sitter jag och pluggar och kollar på big brother, har för tillfäller en blogg paus :) puss


flying

Slänger bara in två snabba bilder från imorse!!
blå jeans, med en brund tröja, u-ringning bak !

please come home to me

Igår åkte jag upp till Stockholm med min pojkvän, vi gick runt i stan, vädret var underbart, och jag mådde sjukt bra. Sen gick vi till kungshallen och åt, sen satt vi bara ute i solen till bion började, vi köpte jordgubbar innan och så satt vi och åt dom under bion, jätte gott haha! Vi såg nya American pie, värd att se faktiskt!!

Sen efter filmen tog vi pendeln till södertälje där hans pappa hämtade oss, Där ifrån övningskörde jocke och ja fick snällt åka med, haha nej han är faktiskt duktig!

När vi kom hem kolla vi på big brother och sen sov han hos mig också, puss


pumped up kicks

Zac Efron säger jag bara! spola till typ 1.10 ♥

kärleken är som en duva,håller man för hårt kvävs den, håller man den för löst flyger den iväg.

Gårdagen spenderas till endel plugg, fick inte så jätte mycket gjort tyvärr men får väl ta resten idag, ska kolla om min pojkvän vill hänga med på bio också!

gårkvällen spenderades i alla fall hos han, offrade mig till att kolla på hockeyn, nåt man får göra som flickvän till en hockey intresserad kille.. men det va mysigt, gick ner och köpte cola och twix också. Sen började en rätt bra film på tv som vi kollade på :) puss


GRÖNA LUND!

Hej bloggen !!

Igår efter skolan, drog jag och Amanda upp till Stockholm för att möta upp Fia, Bella, Rikard, William och Mattias på gröna lund. Trodde vi verkligen att vi skulle lyckas med det..? Det gick inte att ringa under hela kvällen med tanke på folkmängden sen va det ju inte en chans att man började leta, så vi fick klara oss på egen hand helt enket. Träffade massa gamla vänner som vi spenderade kvällen med. GRYM KVÄLL!!!

LMFAO - GRÖNA LUND !! ♥
(bilder lånade från grönans hemsida)
puss

jag placerade dig i drömmen som jag borde ha drömt

Just nu står termometern på 22 grader, det är helt sjukt underbart !

Har suttit ute i morgonsolen och ätit frukost med mina vänner, så skönt och det känns verkligen som att sommarlovet är nära nu


meet me in the pouring rain kiss me on the sidewalk

Min valborg var faktiskt väldigt lyckad, jag hade skit kul och hoppas att ni också hade det ! :)

Vi började kvällen med grillning och trevligt folk, maten var hur god som helst. Sen drog vi vidare ut med filtar, ljus, godis, gitarren och satte hos nere vid hamnen och kolla på fyrverkerierna. Runt 11 drog dom vi va med hem, så vi drog vidare hem till patrik som hade fest. Det var trevligt och blev ännu bättre sen när min pojkvän och hans vänner kom dit. Gick sen hem och avslutade kvällen med övernattning med pojkvännen. Kan inte bli bättre!!

Lite bilder från kvällen ! puss