hang with me

Just nu, sitter tillsammans med Amanda och skriver på lite uppsatser, medans glaser med te hamnar i min hand väldigt ofta!

Senare ska jag dra igång en film med med tjejerna och så ska vi bara ta det lugnt, sen får jag se om jag ska ner och kolla på Fias handboll, puss

please don't leave me!

Tjenare, tänkte bara dra igenom lite vad jag har gjort under dessa dagar utanför bloggen.

I fredags åkte jag upp till Stockholm, åt inne i stan med  Maja och sen tillbringade jag hela kvällen tsm med henne och några andra människor. Sov även kvar där, för att sen dagen efter gå upp tidigt och dra mig hem till en "tunering i innebandy". Problem var bara det att jag vaknade 08.01 och bussen gick 08.06, men vet ni? jan hann!!! Och spenderade därefter hela dagen nere i hallen tillsammans med massa andra vänner. Och vill ni veta en till sak ? Vi vann hela tuneringen, kom hem med en guldmedalj och allt.



I lördags efter innebandy åkte jag hem duscha, åt och bytte om för att sen åka vidare in till Strängnäs för partajj, Det var väldigt trevligt och kvällen slutade bra!




sen i Söndags var jag och mina vänner ute i solen och hade det skönt, bakade cupcakes och bara tog det lugnt hela dagen :)
Kram på er !

a smile is the prettiest thing you can wear

Hej people !

Dagen har väl sett ut som vanligt, skola och umgås lite med fia för att sedan gå hem och plugga!
Snart ska jag faktiskt släppa allt plugg (vilken jag även gjort för tillfället) och så ska ja göra en kopp te och bara chilla framför tv.

Annars då, jo jag rådiggar vädret!!
Puss

summer

Jag mår så jävla bra just nu, förutom att vädret var helt underbart och jag gick runt med hörlurar med sjukt taggad musik i så känner jag att jag ligger i med pluggandet, och det är verkligen inte jobbigt, utan nästan kul när det går bra lixom. Kommer hem gör en kopp te, tar datan till bordet och börjar plugga, det är fan underbart !

Och när man har tanken att det bara är drygt 45 skoldagar och ungefär 80 vanliga dagar kvar till sommarlovet så blir man så sjukt peppad !! Det som får mig ännu mer pepp är ju att jag får pengar för mina betyg destu högre betyg destu mera pengar, behövligt till sommarn! En annan sak är att jag vill in på mitt gymnasium, ja det finns mycket som får mig peppad. Även mina vänner, ååh vad jag älskar dom. 

OCH FAN VAD JAG ÄR PEPPAD PÅ SOMMARN, DET KOMMER BLI GRYMT!!!!

ja ni hör ju, jag mår bra hehe !! :)

perfect for me

Känner mig ganska grym faktiskt, när jag lovade mig själv i skolan att gå hem och plugga direkt, vilket jag även gjorde så nu är mitt arbeta i princip klart, känns sjukt skönt!

Nu sitter jag tillsammans med min katt, en kopp te och en chokladkaka och ska kolla på missat avsnitt av big brother som jag "tyvärr" blivit beroende av.. hehe :)

i don't mind if you don't mind

Ja, här nedanför fick ni veta vad jag fick på min födelsedag så jag tänkte även skriva om vad jag gjorde,

Vaknade upp av att mamma, syster och hennes pojkvän kommer in sjungades, sen nere vid bordet väntade en stor hotellfrukost. Direkt efter jag ätit slängde jag på mig lite kläder och så åkte vi iväg till mig massage som jag fick, hur skönt som helst! Sen åkte vi och handlade fika osv.. Åkte hem och där möttes jag av min mormor och morfar, min granne och maja och hennes familj som tagit sig hit !

Resten av dagen spenderades med maja, och senare på kvällen kom amanada och fia in hit. Och ännu senare kom Jocke, Isak och Robin hit. Slutade även med att Isak, Maja och Jocke sov kvar, Trevligt :)

Igår vaknade jag upp brevid Jocke och av att Maja knackade på och frågade när vi skulle äta frukost, haha söt !
Vi gick i alla fall ner och fixade mackor i ugn och sen efter det slog vi på tv och satt där och chillade rätt länge tills hon skulle dra.. Kvällen slutade med att jag somnade sjukt tidigt i alla fall...



for you i will

Tänkte dela med mig av det jag fick på min födelsedag! Och tack alla för allt, underbart !
En helt underbar helkroppsmassage, som jag fick av min underbara syster !
Bara en modell på vad som kommer om 3 veckor, typ en fatboy som ska få en plats på min balkong !
Sjukt fint halsband som jag fick från Joakim ! 

Så, det var väldigt fina och behövliga saker, endel kommer från mina underbart fina vänner och endel från familjen :) puss

16 ÅR IDAG !!!

Tänkte skicka iväg ett till hurra till mig själv, med tanken på att jag fyller 16 bast idag!! Känner mig sjukt liten men vafan !


Why Am I Crying

Just nu känns det så sjukt skönt, jag har precis tagit igenom mig dagen som bestod av 2 stora prov var av ett av dom var nationellt.. Jag tycker faktiskt att båda proven gick bra och därför känns det så skönt nu. Och jag tycker våran lärare Bengt är så sjukt gullig när han sprang runt på skolan med hopp om att någon klass säljer kakor som han kunde köpa och ge till oss för att våran klass är så duktig. Tack vad lärare kan vara gulliga ibland. Har träning ikväll också, och det är faktiskt min namnsdag !

Mamma kommer hem med jordgubbar och choklad att doppa dom i på grund av att jag var så duktig idag, gullig som hon är ! puss

born this way

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att just nu sitter jag med min fina vän Fia och pluggar inför NP som vi har i biologi imorgon.. Vi skiftar lite mellan högläsningen osv, går faktiskt fin fint. Sen vet jag inte hur mycket av de vi pluggar på som kommer på provet..

Kan ju inte heller säga att det är så kul att plugga till ett prov som består av allt man har haft sen 6.an.. Men jag kämpar på med frukt, te, juice och Fia vid min sida !

amazing

Det var rätt sjukt hur trött jag var igår, låg död hela kvällen inne hos Fia, tills Jocke ringde mitt i natten och väckte mig..

Aja, idag har jag stor städat mitt rum, skura hängde ut täcket osv, skönt! Sen gick jag ut i solen tsm med Jocke och köpte glass, satte oss nere vid hamnen och smaskade i oss dom. Mysigt !

Nu har jag nyss ätit och ska dra mig in till jocke och kolla film, eller om han kommer hit kanske, men vi hörs puss !

perfect smile

ja hörrni, jag har haft en otrolig skön dag i skolan fick till och med skippa sista lektionen idag. Super!! Just nu ska jag försöka ägna min tid på att plugga inför provet vi har imorgon..

Fick nyss ett oväntat besök, de var nämligen så att jag mötte på en kille på vägen hem, han måste ha följt efter mig eller nåt, för ungefär 10 minuter efter jag kommit hem, plingade det på dörren och killen jag mötte stog utanför min dörr? Vet faktiskt inte vad han sa mer än att jag var fin osv, jag hann inte säga ett skit innan han sa sitt namn och gick typ.. skumt..

can make you feel so strong

Slänger in några sjukt dåliga bilder på lite saker som fått en plats i min garderob, har även köpte underkläder, och en tröja till !

förlåt för uppdateringen

Jag känner verkligen att jag har legat i med bloggandet.. Nej men jag har helt enkelt inte orkat sätta på datan!
Men jag har haft det grymt och livet rullar på med mina fina vänner. Haft väldigt många myskvällar också, känner inte att det är så intressant aatt berätta vad jag gjort från dag till dag men jag tänkte bara säga att ag lever och att jag ska äta nu, vill bara påpeka att min vän fia står och pratar med sig själv och har väl gjort i det i ungefär 10 minuter nu.. puss