Mot Göteborg

Det blev lite stressigt nu så hinner inte slänga in bilderna jag tog imorse, men nu drar jag får se hur det blir med uppdateringen, annars kommer ni kunna följa mig på instagram så länge, matildajosefsson där! vi hörs puss

Det är inte det som vi gör vi ångrar, utan det är det vi aldrig gjorde

Har nu suttit i flera minuter och har fortarade inte kommit unifun med hur jag ska börja inlägget, det måste vara bland det svåraste som finns. Allt låter fel!
 
aja, tänkte bara berätta att imorgon åker jag ner till Göteborg, bor på hotell, kanske går på liseberg och bara njuter. Kommer även stanna en natt i Bohuslän för att hälsa på circe och hennes familj som har sin sommarstuga där. 
Just det, hur lättad och glad blir man inte när ens pojkvän ringer från peace and love bara för att berätta att han älskar mig? Dör av lycka ♥

Young, Wild & Free

Tjenixen, jag har nyss kollat klart på filmen "21 jump street", rätt underhållande film faktiskt. Rekomenderar den till er som inte sett den eller till er som inte heller är på peace and love.. Nu ska jag gå ner och rota i kylskåpet efter något att tugga på, puss!
 

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Simpelt hanlsband - GinaTricot - 99kr

so many things that i need to say to you

Hej bloggen, jag har inte varit så bra på det här med att uppdatera.. Men jag lever och jag njuter, förutom att min pojkvän är på peace and love och jag är välsigt avis!
 
Idag vaknade jag i alla fall upp med Amanda och vi kände att vi va tvunga att göra nåt spontant, så vi var halv töntiga och åkte till parken zoo. Men vet ni? Det var skit kul och vi var jätte intresserade av alla djur haha.
 
Här kommer i alla fall endel bilder från dagen, njut! :)
 

if you can't find something to live for you better find something to die for.

Lördag: Började kvällen med en ur kass skräckfilm med jocke, sen drog vi hem till mig där min syster, hennes pojkvän, Fia och Maja höll hus. Vi grillade pinnbröd, åt bullar och drack te ute på baksidan. Mysigt!

Söndag: Vaknade som vanligt upp av spöregns ljudet, ganska mysigt om man ligger brevid sin pojkvän ändå :)
Mamma hade även gjort frukost till oss, gullig som hon är. Däremot va Jocke typ död så va tvungen att kittla han tills han blev piggare haha. Sen åkte vi till ikea med Clara och Rikard!
Senare på kvällen så gick jag, Fia och Maja ner och köpte massa frukt, choklad och cola och så tjockade vi oss till en film.

Måndag: Började med att spela lite volleyboll och senare på kvällen blev det grillkväll, med bad och spel :)
Just det jag klippte Jocke också, haha :)

this summer

This summer will be a summer full of many memories


just because it's not happening right now, doesn't mean it never will

Tänkte att det var ett bra tag sen jag bloggade, så känner att det var dags nu men jag har faktiskt njutit så sjukt mycket av sommarlovet. Det är så himla underbart !

Istället för att berätta om allt jag gjort den första veckan så får bilderna tala för sig själva, kan bara säga att jag njuter :)

Det var lite bilder i alla fall ! puss

SOMMARLOV

Jag är hur glad som helst, jag har slutat nian och påbörjar ett SOMMARLOV !! kan man va nåt annat än glad då ?
Tänkte slänga in lite bilder från luchen och avslutningen, vi hade det hur bra som helst! Tack till alla
(bilderna är lite suddiga pågrund utav att jag inte ändrade storleken men det får ni leva med)
Våra fina servitriser till lunchen, (åk 8 på våran skola)
Fia och Amanda hade klippt ihop ett bildspel på alla lärere, vilka dom likar osv, här kommer några av bilderna !
Blev inte klänningen jag beställde men är nöjd ändå! Jag har SOMMARLOV, rätt bra betyg, och stipendium, underbart !!!

2012-06-06

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska sova!

Helgen har jag spenderat hos Bella, har varit jätte mysigt. Och idag har jag varit och grillat för att sedan dra vidare ner till midsommarängen för att spela brännboll med alla nior. Imorrn är det nioarnas lunch så jag bör faktiskt sova nu, så puss på er, bilder från luchen kommer nog senare imorrn :)


Jag tycker om när du ler en stund mot mig, de kan aldrig kännas bättre än så här


it's so hard to say, but i have done it before

Tjena hörrni, titta vad jag hitta i brevlådan. Det är klänningen till nioarnas lunch som är på torsdag, kommer bli super bra. Ska upp till Stockholm med Bella nån gång nu i veckan också för att fixa ett par skor.
Det är så sjukt hur kort tid det är kvar nu, helt underbart !! 


VINNAREN AV BIG BROTHER

Har följt big brother sen dag ett, och nu står Hanna J ensam kvar som vinnare !!
För mig spelade det faktiskt ingen roll alls vem som vann eftersom att jag gillade alla som var kvar men de va väl kul att hanna vann pengarna ! :)


there is always a reason to smile

Ikväll ska jag bara krypa ner i min säng med en film och en påse godis brevid mig, kolla ut på regnet som faller och bara ta det lugnt. Om jag inte skulle få orken att dra mig ut till Bella men just nu känner jag att jag ligger ganska bra här :)

Bild från igårkväll, måste även säga att jag har värdens finaste pojkvän, är så otroligt glad ♥