i love you not only for what you are but for what i'm when i'm with you

Just nu känns det jätte bra, och det får mig på sånt otroligt bra humör också. Började morgonen med en liten sovmorgon, första lektionen bestod av första hjälpen prov, men de va praktiskt med massa små söta barn från 5.an som va skådisar och vi skulle då komma in i ett rum där de skett en olycka och drygt 5 personer var skadade på varje station, så skulle vi komma in och se va som hänt, vem vi ska rädda först och sen agera. Mina insattser gick bra och jag tror ja klarade provet fint!

Sen på gympan var vi ute och joggade i regnet, kände mig kanske duktig då också, kom hem och satte mig med läxorna, började med en uppsats och skrev klart den, blev rätt nöjd också. Gjort endel småplugg också så känner mig nöjd på den biten också.

En annan sak som får mig på bra humör är att det är så sjukt kort tid kvar i skolan, dryg 16 skoldagar nu för våran del och några höjningar i betygen är påväg, sen de att jag tror att jag kom in preliminärt på alla mina gymnasieval också, och till sist det att min pojkvän skriver så sjukt fina grejer till mig, framför allt igår kväll, då fick han mig så otroligt glad ♥ puss


everything will be okay in the end, if it's not okay it's not the end.

Hej fina läsare, dagen har varit hyffsad okej, fick veta att det hade gått bra på mitt NP i biologi och även en inlämnings uppgift i religion så det var kul. Hörde även att vi har drygt 17 skoldagar kvar, heeelt sjukt.

Efter skolan drog jag hem, satte mig och plugga lite sen kände jag att sova var snäppet skönare.. Runt tjugo över 6 kom jag på att vi hade innebandy möte, så jag sprang upp och tog mig dit, fick däremot ta mig hem i spöregn sen.. Men nu ligger jag i mjukisbyxor här i sängen och bara tar det lugnt ! puss

matildajosefsson@instagram

now your just somebody that i used to know

Kikade runt lite på nätet med hopp om att hitta något fint, och då dog jag lite när jag hittade denna fina bikini på hm:s hemsida. Så tänkte bara tipsa er om den, jag ska i alla fall slå till och bära denna i sommar !!

blicken du gav mig är gammal nu

Dagen har bestått av sjukt massa otur, lååång historia, orkar inte dra den nu, men jag är hemma i alla fall. Har även varit hos pappa och umgåts med min syster, bella kom också. Nu har jag precis skickat in min historia läxa, ska hoppa in i duschen och sen gå in till Jocke och kolla big brother :)

Lovar er att bli bättre på blogg fronten men min kamera är som den är, men jag ska lösa problemet !!

Bild från i helgen, trevligt :)
Joakim i lördags på Ikea :)

boys don't cry

Känner mig rätt nöjd efter att ha tagit mig igenom den här dagen som bestog av, 2 NP i engelska som gick bättre än förväntat, en joggingtur, te-mys med fia, färdigskriven uppsats, nydushad och allmänt glad! underbart!

Igår kväll kom joakim in hit lagom till big brother, killen får stå ut med det. Sov även kvar och imorse va han bara allmänt söt när han knappt orkade resa sig ur sängen haha :)

Och just det, min kamera reagerar inte på något, så jag får inte igång den, därför de aldrig blir några nya bilder.. Men stå ut det kommer
Nu ska ja bara ta vara på kvällen, plugga lite till och sen göra te och kolla på big brother, caio ! :)

ibland måste man se sig själv i andras ögon

Snart dags för big brother men innan dess tänkte jag slänga in ett inlägg..

I förrgår fick vi hem en spontan taxi för att ta oss ut till en vän, kvällen blev grym och vi hade så sjukt kul.

Igår hade jag ångest nästan hela dagen på grund av skolstarten, men kvällen räddades av Fia och min pojkvän, mår så sjukt bra i deras närhet. Vi hackade morötter och gurka och doppade det i dipp och kollade på big brother, sappade mellan hockeyn också, haha.

Jocke sov i alla fall här, vilket är det bästa jag vet. Han var ju då för pigg och höll mig uppe rätt länge, sen vafan jag var så sjukt glad så det gör inget !

Med tanke på att jag började 8 och han 12 så sov han kvar här när jag drog, blev lite avundsjuk när jag visste att han kunde sova typ 2 timmar till... men ringde i alla fall och väckte han sen eftersom att han inte ställde alarm, haha. Underbar kille !

Idag efter skolan följde Amanda med mig hem, vi satt och typ åt, drack te och snackade i några timmar, att man inte tröttnar nån gång, haha så sjukt underbart. Sen kom Fia in, och vi har nyss vaknat upp för båda var sjukt trötta och somna.. nu är det som sagt snart bb så ja ska fixa iordning lite, och sen kalla in Fia :) puss

gammal bild

happy tonight

Igår drog jag, fia och bella in till strängnäs för att fixa en sak, sen år vi lunch, fikade och senare tog vi bussen hem igen. Drygt 3 timmar senare fixade vi oss och packade, så åkte vi tillbaka till strängnäs, åt pizza och sen mötte vi upp några vänner, spenderade kvällen där, badade och hade det fint.

Kom hem runt 12 tiden då vi fixade en kopp te och tog det lugnt, idag vet jag faktiskt inte vad som händer, får se helt enkelt, är endå väldigt trött så får se vad jag orkar också !

enjoy this moment for this moment is your life

Har spenderat 2 senaste nätterna och dagarna med Jocke, underbart! Vi har bara tagit det lugnt, fia har varit med endel också :)

Känns som lovet går alldeles för fort nu här i slutet, ja ska redan tillbaka till skolan om 3 dagar...
Otroligt glad över att ha dig ♥

release me

Har nyss varit med min segaste dag under lovet, men det måste man väl nån gång också. Får i alla fall se hur kvällen slutar, just nu ligger jag också väntar på mat medans min mage kurrar som attan. Blir allmänt avundsjuk på mina två fina vänner som drog till egypten idag när jag kollar ut på vårat ruggiga väder..

Nej men nu ska ja dra ner och kolla och mammsen behöver hjälp med maten, för jag dör av hunger nu! pusss
Såhär ser jag ut idag i alla fall!

om livet är en dröm, väck mig inte då

Jag är så otroligt lycklig just nu ♥

Allt jag behöver

Igår käkade jag en fin påskmiddag med min släkt, senare på kvällen kom min efterlängtade Amanda hit, vi tog oss in til Fia och hade det allmänt mysigt, som ni ser på bilden. Blev även massa prat "about everything", mysigt.

Runt 1 tiden, ringer min fina pojkvän, hörde ni? Nu kan ja faktiskt säga pojkvän också. Hur underbart? ♥
han frågade i alla fall om han fick komma över, så det slutade med att han kom och sov här, bäst!

Försökte även visa sina skills imorse, gick väl sådär kanske ! :)

gotta be you

Här ligger jag uppe mitt i natten och klipper och klistrar ihop ett litet collage, dör vad jag vill ha det här ! puss


De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om.

Hej bloggen, igår fick vi som sagt lov, och jag spenaderade en liten del av kvällen med Sally, Fia och Amanda. Sen när dom drog hem begav sig jag och Fia hem till Andreas där vi badade Jacuzzi hela natten i regnet, hög musik, och mycket skratt ! Underbart, Sen följde Jocke med mig hem och sov här. Bäst !

Vaknade upp brevid han runt 11 med hjälp av alarmet med tanke på vilken vi somna, sen när han drog hem så gick jag in till Fia, och där har jag även spenderat heeeela dagen. Vi har bara legat och slöat, med gud så värt ändå!

Nu sitter jag med en godis påse brevid mig tillsammans med mamma, ska snart ta en snabb dusch och sen hoppa i säng, hoppas ni också haft en bra start på lovet, så hörs vi imorrn, puss :*
Bjuder på bilder

innan jag kände dig

Hej alla, Jag ligger inte i så mycket på blogg fronten känner jag.. Men jag har i alla fall hunnit ta en sväng till Strängnäs tillsammans med Fia, Käkade pizza och tog en bowlings match tillsammans med Max, Lukas och William. Riktigt kul faktiskt, självklart vann mitt lag!!

Sen igår kväll kom Jocke in hit, och sov även här, annars har det inte hänt så mycket förutom att jag äntligen har fått PÅSKLOV, så sjukt skönt !!

Min snygga vän Max och även Lukas i action, samlar poäng till laget!

tröjan du hatar

Jag fick nyss två läxor avklarade, varav en uppsats var rätt viktigt vilket betyder att jag är ungefär 10 kg lättare på grund av att ja nu kan släppa den och bara njuta av kvällen. Ska gå ner och umgås lite, äta min systers nybakta mockarutor, dricka te och kolla på big brother, leva livet helt enket. Ååh så skönt att ha det här avklarat !! ♥

when i held ya

För tillfället är jag bara glad över att jag slutade klockan 2 idag, och att vi inte har nån "vanlig" skoldag kvar fram till lovet, hur skönt låter inte det? Plus att vi slutar 1 imorgon.

Annars då? Jo, jag ska nog gå ner och leta efter lite mat i kylskåpet med tanke på att jag är ganska så super hungrig. aa sen ska jag plugga och städa mitt rum. Och just det på onsdag ska jag klippa mig, och slinga. jag bokstavligen HATAR att klippa mig, värsta jag vet.. puss

somebody that i used to know

Tänkte dra en kortfattad genomgång av min helg,

Fredag: Först umgicks jag med mina fina vänner Amanda och Fia, senare drog jag in till Jocke och sov också där!

Lördag: Gick hem tidigt för att sedan ta mig tillsammans med laget på en liten innebandy "tunering", när jag kom hem åt jag middag tsm med mina vänner, och efter det hoppa jag in i duschen och sedan gick jag hem till Sally där även Evelina och William höll hus, vi spelade spel med massa ljus under earth hour, fick i mig endel bullar också.. När jag skulle ta mig hemåt, ringde jocke och frågade om jag ville komma och bada jacuzzi hemma hos dennis, vilket jag ville, så jag drog dit. Och sen följde han med mig hem och sov här :)

Söndag: vaknade upp tillsammans med Jocke, sen var jag en stund med Fia, Sally, och Johanna för att sedan ta sig hem till pappa som fyllde år. Åt god mat osv, mysigt ! Sen drog jag in till Fia när jag kom hem och kolla på big brother som vanligt ! :)