LYSSNA !

Det här kan ärligt vara bland det finaste jag hört! Helt sjukt, lämna inte bloggen utan att lyssna !!

tonight

Nu, filmkväll med Fia och Amanda !
Everything will be okay in the end, if it's not okay it's not the end.

One Direction

Fick en fråga angående den snygga killen, eftersom att det inte fanns en blogg att svara i så får jag ta det här :)
Han heter liam payne, om ni söker på One Direction på youtube när hans "band" komma upp. Dom är grymma.

you're the reason i come home

Är det jag som lägger upp 1000 videoklipp eller? jaaa. Men ni måste lyssna, sjukt fint !!

all i know right now, you're the thing i need

idag har jag lyckats få till den godaste pizzan på länge. Nej men seriöst man kan inte faila mer än vad jag gjorde, Rev upp halva sida så när jag värmde den rann osten och allt ut, tar ut den, pizzan hamnar på mitt finger, fick brännskador, pizzan ligger upp o ner, vänder på den, restultatet mumms !! ↓   stenhård också.

shoot out the lights

Igår låg jag mestadels och chilla med fia, vi prata om allt mella himmel och jord, ni vet sånt som man gör ibland. Senare runt 11,12 kom Rasmus och Niclas förbi, fortsatte prata och sen slog vi på nemo nån gång runt 2, alla somna ungefär efter 10 minuter. :)

please come home to me

Hur snygg är inte killen ?
Dör !

i need you, sometimes

drar till pappa och chillar vid poolen, bloggar senare ! puss

i don't mind if you don't mind

Igårkväll började jag och fia med att kolla på "true talent", och herregud va danny är snygg. Efter det drog vi in på badrummet, borstade gaddarna och kollade i säng, slog på filmen "picture this", riktigt bra !! Och den blir ju inte sämre när skådespelaren är bland det snyggaste man sätt direkt, värt att se (a)
Det slutade med att hon sov här. Najs !

Imorse vaknar man upp, kollar ut genom fönsret, och ja ni ser min syn från balkongen. Helt dimmigt.
Annars har dagen rullat på ganska bra, började med min svenska uppsatts på lektionen, och blev även klar. Faktsikt rätt nöjd också. Gympa sista lektionen och sen hem till pappa för att hämta några gamla skolböcker, och ja glömde faktiskt kameran.. egentligen det ja skulle hämta.

Aja, nu ska jag göra nåt kul, kanske gå ner och hämta ett päron. Hejdå :)

5 seconds of summer

Grymt helt enkelt

jag vet att jag är hopplöst svår ibland

hej, kan ju dela med mig av att vi har världens skönaste dag idag. Började med sovmorgon. 9.15. Hade labb på kemin. Matte skolfoto mesta dels av lektionen. Lunch. Engelska (kollar på film). Slut. 13.05.

Kom hem för ett tag sen, ska faktiskt ta bort sminket. Sätta på mig mjukisbyxor. Och kolla på film. Kanske trycka i mig massa gott till det? Låter okej. Hejdå.
Bild från igår !

set fire to the rain

Han aldrig blogga igår, stog i alla fall i cefeterian hela dagen, riktigt skönt för jag slapp den jobbigaste dagen. Runt 8 drog jag mig ner till träningen, riktigt kul, eftersom att det va första inomhusträningen för säsongen, kom hem runt halv 11.

Tyvärr får ni fortfarande mobilbilder, men här är i alla fall 2 från hemkunskapen :)

take me as i am

A smile is the best makeup any girl can wear..♥

efter allt det där, kom inte tillbaka igen, snälla

halv lyckad dag, Skulle på nån båt tsm med min syster,pappa,karin och hennes barn, halva stockholm va avspärrat på grund av nåt. Så vi kom aldrig fram.. Istället drog vi in till stan och kolla runt lite, år och gick på bio. Endå rätt lyckat. Bion va grym :)

i just like to say

Jag dör lite varje gång. Sjukt fint !

vid 0:30 börjar han sjunga ungefär, om ni inte orkar förspelet.

drömmen som alltid funnits där, men aldrig slår in

Visst har ni kommit dit där man ska besluta om en person ska få en sista chans någon gång? Där har i alla fall jag varit några gånger nu. Den där "sista chansen" spelas alltid om och om igen, och varje gång slutar likadant. Det är som om man läser en saga om och om igen, den handlar om exakt samma sak. Och vet ni? Slutet är desamma varje gång. Men endå så tröttnar man inte på den här sagan.

Ni vet att efter varje chans man gett så känner man att det får vara nog. Men endå några månader senare ska man vara sådär dum igen och lossas att det som hände, aldrig hänt. vi hade det bra. Och jag saknar dig. Du förtjänar en ny chans. Varför, varför blir det alltid så ?

Jag börjar faktiskt tröttna på att vara den som ska stå och vänta på alla ursäkter och förlåtelser för att sen acceptera läget och falla tillbaka igen. Det vill jag inte. Det finns ingen anledning till att göra det. För vet ni? Att vara stark betyder inte att man inte får falla, utan att man ska resa sig upp igen. Gå vidare.

jag vet att om jag skulle börja läsa den där sagan igen, så kommer även slutet nån gång. Och ja, det är fortfarande desamma som det alltid har varit. Jag kanske bara måste fatta det.

Ni vet vad jag snackar om va ?

Maja Bjersbo.

jag måste bara skriva ett inlägg till henne, faktiskt.

För en sådan underbar människa som hon är, det är svårt att hitta. Jag trodde aldrig att det fanns någon som var så lik mig, tills jag träffade Maja.
Vi är exakt likadana på nästan alla plan. Samma humor, samma värderingar, åsikter, vi reagerar likadant på saker (gråter, skrattar osv), vi båda är exakt lika töntiga när det gäller spindlar..
vi har gått igenom så mycket som är så där, underbart. Nu kanske det inte låter så mycket, men om jag skulle dra hela historian för er så skulle ni förstå.

Maja är den människan jag behöver genom hela livet, även om jag kanske inte kommer ha det, så har jag henne nu och det är jag riktigt lyckig för. Hon är den som får mina dagar så mycket ljusare, och som får mig att le även fast glädjen känns så långt borta. Utan henne, skulle jag faktiskt inte vilja smyga upp mitt i natten, och käka lime fil med såna där bruna flingor. För det är enbart vi som gör det.
Att jag inte tröttnar på att hon är sjukt snygg hela tiden, det vet jag inte varför. Men det är bara sånt man får stå ut med. Att man kan tillbringa ungefär 1 månad i sträck med en person, utan att tröttna en ända sekund. Det är magiskt.
Jag vill bara säga att du är en så jävla underbar tjej !

det blir bara svårare att försöka

Jag hatar

  1. När man inte orkar sätta i sladden till datorn och batteriet tar slut
  2. Människor som är så jävla fega och inte kan säga saker face2face
  3. svamp
  4. När man har haft skitroligt med människor, och måste gå hem/säga hejdå
  5. När man vet att sommarlovet snart är över
  6. Bloggar med dålig uppdatering
  7. när jag spelar sönder en låt
  8. att hosta tills man får träningverk i magen
  9. Falska människor
  10. Stora smörklumpar på mackorna.
  11. Att gå upp för trappor.
  12. när jag är arg
  13. Myggbett.
  14. when you wanna say something but dont know how

 


perfect for me

Vaknade upp, slängde på mig kläder och följde med mamma ut på en sväng. Nu är jag hemma, vädret suger och jag ska kolla på film ! puss
Nyvaken osminkad tjej ! :)

jag vet alla dina hemligheter

Ron Pope – Perfect For Me, värt att lyssna !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Måste faktiskt säga att ja älskar mina nya converse och dom svarta jensen, helt perfekta ! Conversen är inte vita utan "svag sandfärg" ungefär. Galet fina !

tell a boy you like him before someone else does

Inte hänt så mycket speciellt idag, eller jo, en sak ! Jag fick tillbaka mina nycklar :D
jag tappade dom i förrgår påvägen hem, gick tillbaka senare för att leta, men hittade dom fan inte. Både moppenykeln, hemnyckel och skåpnyckeln som man lyckades ha i en dag innan den försvann !! Men som tur va finns det såna där gulliga småbarn ibland, Det va en liten tjej som hittade mina nycklar och lämnade in dom i skolan, Kärlek till henne !

Bästa kvaliten jag sätt !

don't take an other day away.

Första skoldagen är avklarad. Seriöst, det där underbara sommarlovet vart tog det vägen? Nyss va det 163 dagar kvar, och nu är det slut?

Tänkte göra som många andra att sammafatta mitt lov med texter och bilder, men det får bli när jag är hos pappa nån gång för det är där alla bilder ligger. Aja nu ska jag dricka te och sen sova. Är även sjukt förkyld och låter som en kråka för tillfället, bara om ni ville veta.

mobilbild från skolan idag, lärarnas uppträdande ?

this world

kan börja med att säga att jag inte bloggar så mycket på grund av att jag inte har min kamera hos mamma, det tar drygt 2 minuter att åka till pappa och hämta den, men det känns väääääldigt jobbigt faktiskt.


I måndags hade vi tjejkväll, Snackade massa, runt 10 kom vi på att vi lovat att dra till donken på sommarlovet, alltså va det bara att köra på det ! Tog cyklarna och drog, moppar också. Obs att det är strängnäs vi skulle till, 2,5 mil !! Kommer halvvägs och det börjar regna, perfekt !
Kom i alla fall fram efter ett bra tag, tog varsinna glassar eftersom att ingen va hungrig, värt !

Igår drog jag, Evelina och sally och shoppade, kommer bilder på det jag köpte, hoppas jag ! puss.'




love

Just nu pågår, harry potter maraton, ha det bra, puss!

boys don't cry

Kan börja med att säga att vi hade fys igår, tror jag ? kanske i förrgår ? Aja, jag är i alla fall handikappad för tillfället, ALDRIG haft sån träningsverk. Hem duscha, sen kom Nicole och Maja hit, mötte även upp fia och amanda också. Senare på kvällen, kommer Andreas,Simon,Patrik,Gustav, och Jesper in hos mig, Haha, Aja kvällen slutade som den gjorde :) trevligt !

Imorse gick vi upp 8, sprang till bussen på 1 minut, va man död när man kom fram ? jaa.
Vidare till läggesta och sen till Eskilstuna, till tandläkaren och sen moppetest sak, Va tvungna att äta på subway också ;)


moment ago

Ärligt killen är grym, lyssna ! ↓

in a bed of shadows.

GRYMT !

allt kan börja om, men det här är i alla fall ett slut

Kom precis hem efter ha tillbringat natten på Fredriks landställe tsm med lukas också. Blev inte mycket bilder, eller rättare sagt bara 2 st. Käkade kräftor också ! Najs

Mindre najs va att ta sig hem idag, Jag har ungefär rest runt hela sverige med alla byten som jag gjort. Tog runt 1 år eller nåt, men nu är jag hemma i alla fall, tror det blir film idag om man kollar på vädret.. :) puss
Tro inte att det är jag som visar skillsen på nån av skidorna, för det är det tyvärr inte. Jag hade nog legat död där bak ...

broken hearts every day

Grym kvalitet, men tror ni överlever med den. Sitter för tillfället och dricker te, och lyssnar på regnet som slåt mot rutorna.. puss

underbart är kort

Jag lyckades precis få till värdens fulaste webcam bild, så tyvärr delar jag inte med mig av nån bild idag, har massa på kameran som ska in senare, men kommer bli väldigt dålig uppdatering fram till skolan börjar som ni redan märkt. I alla fall drar jag snart till stockholm, och träffar Fredrik, väldigt länge sen. Aja vi hörs väl, puss ! :)

jag har valt fel väg för länge nu

Igår vaknade jag upp tsm med fia, senare drog jag till strängnäs och träffade Lukas, trevligt ! :)
Just nu är min bror här som ja inte träffat på hur länge som helst så ska nog gå ut och vara lite social vid poolen nu, vi hörs ! :)
Nån gammal bild :)
Foto: jag

ibland älskar jag när du ljuger

Nu har jag börjat flytta över alla saker hem till mamma eftersom det är där jag ska bo, blev däremot tillfälling klädställning eftersom att jag inte fått hem min garderob än :) Men jag lägger in bilder när allt är klart i rummet. Puss !

mörkret gör dig starkare ibland

Fick en ny kompis hemma hos mamma, seriöst bland den största jag sätt. Man ser inte på bilden men det är lika stor som märket på flaskan, 1 dm lång ungefär. Helt sjukt !