jag faller

Nu är jag hemma igen, ska äta och hoppa in i duschen. På med mys strumpor och sen kolla på film :)

in your shadow I can shine

Nu drar jag ner till innebandyträningen, skriver mera sen ♥

Outfit !

Slänger in dagens outfit innan jag sticker iväg till skolan. Skriver mera sen måste gå nu :)

love your life

Ligger i sängen, och just nu spelas "blessed be your namn" ur mina högtalare. Längar tills lovet, nej nu ska jag stänga av datan och sova, så jag kommer upp imorrn. Har ingen aning vad ja ska ha på mig så måse hoppa upp lite tidigare :/ Men men om jag stänger av och sover nu kanske de går :)


I say your name in silence

Saknar denna brud nått enormt ! ♥
Ester Ybring
Jackorna på bilderna blir kanske mina snart, ♥
bild tagen från Evelinababe !

I tried all the games that they played, but they made me insane

Dagens outfit blev, ljusa gina jeans, vitt linne,  aprikosfägad tröja. Men är det bara mina gina jeans som blir stora eller lite pösiga efter att man typ använt dom 1 gång? Oftast dom med låga fickor som på bilder jag har i menyn <---- Det är något jag hatar.
Vet inte om det är deras jeans som är så eller om jag typ gör något konstigt med dom, för jag har hört att man aldrig ska tvätta jeans. Men jag tvättar dom typ efter varje gång för att dom ska bli tajta. Så det kanske är därför jag vet inte.
Nu ska jag äta lite mellis och kanske kolla på en bra film, ♥

hey baby

kom nyss hem efter att ha varit i skolan i 7,5 timme det låter as mycket. Shit. Men i alla fall på spanska lektionen så håller vi på med olika uppgifter och vi skulle baka spanska muffins, vet inte riktigt om våra blev så spanska. haha. Men vi gick i alla fall hem till mig och bakade under lektionen, och jag lovar det var dom godaste muffinsarna jag ätit. Det var så sjukt gott !

Vi krossade chokladbitar och la i smeten och sen uppe på hade vi riven choklad med en jordgubbe. ♥
dom ser inte så goda ut, men jag lovar man dör !

ge mig nått som tar mig nån stans.

innan jag går till skolan så slänger jag in lite bilder från en lång skritt tur barbacka tsm med Amanda. Vi slängde på ett mysigt täcke över benen också :) Bloggar mera när jag kommer hem,

jag på den ljusbruna hästen med rosa täcke :)

.           



Om man bara kunde inse

Nu ska jag springa och byta om lite snabbt, och sen dra till stallet ett tag. senare blir det innebandy träning

Och nu har jag kollat igenom alla high school musical filmer, och jag måste nästan säga att vanessa och zac är väldens sötare par :)

Men nu måste jag byta om skriver kanske mera senare.

you and me, right ?

sämst uppdatering jag vet, men idag har jag tillsammans med mitt lag varit i vagnhärad och spelat dm i innebandy, lite kul sådär. Men det gick inte derkt så bra, när man möter ett av södermalands bästa lag så har man nästan inga förväntningar för att vinna så.. Men jag gjode i alla fall mål :)



När jag kom hem så hoppa jag in i duschen och sen på med en bra film. mys. ♥



You’d hold me close in your arms

Härligt att alla kanaler är borta för tillfället så att man missar alla bra program. pust.

Just nu håller jag på att plocka undan lite här hemma. ligger saker överallt. Och musik spelas såklart ut ur mina högtalare. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har inte jätte stor lust att hitta på nåt utan bara sitta hemma och kolla på filmer clara laddat ner :) Kanske ska färga håret på Evelina, får se om hon orkar ta sig ner för backen. ♥
Kanske blir Kroatien i sommar :D ♥

I miss you

Igår va jag ju som sagt i stockholm, och medans min syster fick massage så sprang jag och mamma iväg och köte/bytte lite av mina saker :) Så det innebär att jag kan använda min klocka nu.  Passade också på att köpa det på bilderna nedanför: parfym, armband med 3 st blockers till och så underkläder :)

Sen efter jag tagit massage. det gjorte sjukt ont. Och jag måste fortsätta att massera för att det va nåt som dom måste massera bort. men i alla fall efter det så gick vi iväg till kungshallen och där åt vi. Och sen tillbaka till t-centralen och fika lite medans vi vänta på tåget. som gick 21.55 :/ Och när kom hem hoppade jag i sängen och satte på datan en stund :)
Nu måste jag ta och springa till skolan ♥

You’d hold me close in your arms

Nu har jag kommit innanför dörren och ska ta mig lite mellis snart, sen ska jag ta mig till bussen och sen vidare till tåget ♥

you used to call me your angel

Hejsan sötnosar !

Just nu sitter jag och eve på spanska lektionen. vid datorerna. igen. hahha men snart ska vi gå på nån konsert med klassen, fast de är typ 4 gubbar som sjunger så det är inget jag längtar till deräkt.

Idag efter skolan ska jag sätta mig på tåget tillsammans med min kära syster och åka till stockholm för att ta massage. Måste typ massera bort smärtan i min höft som jag fick igår. Och så ska dom massera min nacke för de är nåt jag har haft ont i. i flera månader :`(  Men nu ska jag gå tillbaka till spanska arbetet.




inte ofta jag har min lockar men idag kör jag på det .


will things ever change?

Skyndar mig hem för att hinna se mitt program. Ingen nyckel, va tvungen att gå till baksidan. Ångest över det. Kommer in springer till TV. Efter det leta efter min läxor. såklart borta. kan inte plugga nu. Måste gå och sälja tulpaner för laget. nån som vill köpa nej !. Ångest. Går som en gammel farfar, sjukt ont i höften typ en spricka. Måste sitta ner. Måste göra ansiktsbehandlingar.

Jo bättre en så kan det ju inte bli, nej ! ♥ jo men hjärtat passa jätte bra in där,  å nu vill ja byta liv !

självfallet

TJENA !

Just nu sitter jag på spnska lektion, och vi har fått nya datoret till skolan, happy ♥ Haha jag och Eve sitter och garvar åt våra bilder vi nyss tog, men tyvärr så lägger inte jag in alla bilder för då kommer ni dö av garv ;) Nu har vi bara gympa kvar och sen slutar vi, hem kolla på tv, äta mellis, och sen plugga, plugga, plugga..

 





du försöker inte ens

Nu sitter jag och väntar på att eve ska komma och sen ska vi gå vidare till skolan, jag skriver mera ikväll. Det blir mera uppdatering nu. Eller jag ska försöka :) ♥

Saknar min maja <3

Nu blir det bara ett snabbt inlägg innan jag åker, idag så var mormor här och fira mig lite i efterskott. Jag fick pengar ♥ Tror de blir köpa parfym av det. Sen spela jag match och vi vann :) väldigt roligt eftersom att det var våran sista seriematch, och vi spela jätte bra :) Nu ska jag åka till södertälje och sen ta tåget vidare till stockholm och så stannar jag där inatt :) Sen imorrn ska jag gå lite på stan och fixa klockan och byta lite saker + kolla efter en skinnjacka, Men nu ska vi åka , ha det bra puss

varför förtsätter jag tro, när jag igentligen inte har en chans ?

Från familjen, 

En JET SET klocka :D ♥ älska.
Min favorit hudkräm                  halsband
Olika krämer, rekomenderas skarpt. Älskar dagkrämen och ögonkrämen. bäst.
Bh + Trosor, men ska byta. har en lika dan redan ;)
Älskar er 

mormor och morfar kommer i helgen :D

JAG FYLLER ÅR IDAG ! :D <3

Idag är det 17 Mars vilket innebär att jag fyller år idag :D ♥ Nyss va det lixom 34 dagar kvar :O
Men vi ska i alla fall fira mig ikväll för jag orkade inte gå så tidigt. haha. Men jag kommer säker lägga in bilder och så ikväll eller imorrn, nu ska jag byta om och ta mig ner till hallen och träna lite.

Du ska bara bli min.

A picture can say more a thousand words..

håll ut !

Snart kommer det en bild bombning från i sommras för att jag saknar den och längtar till nästa ♥

hemma igen ♡

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på båten och haft det väldigt roligt. as kul. ♥ Tack alla, vi spela,skratta,sjöng,bada,flumma,dansa,festa,godis och massa annat;) träffa massa andra där. Jag säger bara vi e galna ;) hahah. Men nu får bilerna och videoklippen beskriva mera :)

Amanda på läggesta, väntar på bussen
Jag, inför kvällen
Amanda,alexandra,jag
Amanda och alexandra (syskon) så söta
man måste bjuda på sig själv ibland ;)


nu drar jag.

Jag älskar att vara ledig. Mamma kom in vid i morse vilket inte var planerat för jag hade tänkt sova mycket längre. Men det var bra endå för jag blev nyss klar och kom jag hade gått upp senare hade jag aldrig hunnit ;)

Undra ens om jag berätta att jag ska till finland idag ? Om jag inte har det så ska jag och Amanda + massa andra på båten idag :) Så nu är jag klar packad och sitter och taggar med musik och en klubba 

Det kommer komma bilder på söndag, Men vi hörs då puss ha det bra :)
(Bild från förra veckan)

Svar på frågestunden !

inte jätte många frågor men här har ni svaren på dom i alla fall ♥

vad är det bästa du vet ?
oj vad svårt, men ha riktigt roligt och verkligen skratta är bland det bästa jag vet, men det finns så mycket mer :)

vad är det värsta du vet ?
Också svårt.. Men något jag verkligen inte gillar är spindlar, sen finns det flera saker som aldrig är roligt.

hur lång är du?
jag tror jag är runt 1.65-1.66 vilket jag hatar. Vill vara kort.

hur får du så många läsare?
Själv tycker jag inte jag har så speciellt många läsare, men varför ? det är nog inget jag kan svara på det är ni läsare som får svara på den frågan :)

Jätte fin blogg först av allt!
Är du naturligt blond? Du har verkligen fint hår!
Och sen, hm.. Vad skulle du helst göra, vara instängd i ett rum med stora håriga spindlar eller stora ormar?
Tack så mycket :) Ja jag är väldigt blond igentligen, vilket jag saknar. Jag skulle helst av allt inte vilja bli instängd med nått av det, men om jag måste välja måste jag ta ormar. fobi för spindlar.

när ska du göra om ditt rum?
haha, jag vet faktiskt inte jag har börjat köpa in lite saker nu men vi har inte börjat att slå ut väggen ;)

vad vill du ha när fyller år, förutom hål i naveln?
Förutom hål i naveln vill jag bland annat ha, jetset klocka (vit) , Ipod nano med högtalare, parfym, pengar, kläder och aa lite allt möjligt :)

vilka bloggar läser du?
Bland annat mina kompisars bloggar, och foki,(kissie),karnaah,alicia !, aa jag läser faktiskt vääldigt många bloggar men jag orkar inte rabbla upp alla :)

vad ska du göra i sommar?
äta jordgubbar med choklad,bada,sola,vara med kompisar,sports camp,öland,göteborg,gröna lund,liseberg, åå jag ska gööra så mycket i sommar lääängtar :)

gillar du getter?
hahah getter är inget djur jag riktigt tänkt på men en del killingar är söta : )

vad är det godaste som finns?
nej va svårt, hahah men te är såå gott, jordgubbar doppat i smält choklad, men jag vet inte det finns mycket gott :)

varför bloggar du?
jag har igentligen ingen anledning till att jag bloggar men jag skaffade en blogg för att jag ville dela med mig av min vardag och skriva av mig lite :) nått sånt

vem var den första du var kär i ?
Jag måste nog säga john, det var första gången jag riktigt kände att jag var kär, leendet, hans perfekta ord. Han var bara så rätt.

'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; color: #444444; font-size: small;">matte eller no?
Jag är nog mera för matte, för det är något jag har ganska lätt med och det gör också att de blir en aning roligare när man kan och förstår vad man håller på med :)

vilket är roligast? ha kul eller tråkigt?
det var en ganska enkel fråga, ha kul såklart :)

småbarn eller hundar?
Hundar :)

söta gammla tanter/farbröder?
gamla tanter, fast nej jag vet faktiskt inte :)
font-size: 13px; line-height: 13px;">
parfym/deo?
Jag älskar parfymer så, parfym

sommarlov/jullov?
Lätt sommarlov, därför att sommarn är bättre en vintern, och sommarlovet är 10 veckor :)

smsa/snacka i telefon?
Sms kan vara jätte skönt att bara slänga iväg, men prata i telefon gillar jag nog mera :)

ung eller gammal?
ung såklart :)

riktig coca cola eller tönt coca cola light?
Riktig coca cola ska det vara :)

gillar du ditt blonda eller bruna hår mest?
jag gillar brunt, men inte den jag har nu. Och måste nog säga att mitt blonda slår brunt starkt !

ser du upp till någon , isåfall vem ?
Ja, jag älskar alicia

vilket är ditt älsklings te?
jordgubb :)

vart bor du ?
jag bor i en jätte liten stad som ligger 45 minuter från Stockholm

hur gammal är du ?
Jag är 13, fyller 14 om 7 dagar

har du pojkvän ?
Nej tyvärr så..

favvo film ?
Det finns för många filmer ;)

favorit mat ?
plankstek, tacos, åå det finns massa :)

favvo godis ?
salt, och rosa halva grejer som smakar melon :)

när fyller du år ?
17 mars


Om ni har frågor om mina svar så släng in en kommentar :)


so do it .

Nu kör jag en frågestund, avbryter när jag känner att det är tillräckligt med många/seriösa frågor ♥

i drömmen fanns det hopp, men jag vakna

I go down the beaten track, along the river with an empty bank At the ned she said to me: “Why are you here with the autumn leaves?” ‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand ‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else I’m done, tipping on my toes, strike an iron adn attack my soul Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet
Anna Bergendahl – This Is My Life

you look, you smile, but do not dare go further, we are two

Jag kom nyss hem från Gnesta, har varit och firat min kusin. älskar henne. Och nu ska jag inte göra så mycket tror jag, ladda inför träning ikväll :) ♥ Men jag skriver säkert nåt mera.

kan inte vänta på dig livet ut

Igår spelade jag match, vi spelade faktiskt as bra men vi mötte dom som leder serien så dom vann, men jag gjorde faktiskt ett litet mål där :) ♥ Senare på kvällen så kom massa folk hit och kolla på melodifestivalen, vilket jag och circe också gjorde.

if you don't try, you wonder why

jag vet usel uppdatering,

Men jag kom i alla fall nyss hem från en jätte mysig och rolig ridtur, :) ♥ Har kommit ut från en varm dusch och ska snart byta data och lägga mig i sängen istället för att sitta här. Imorrn är det match, men jag skriver mera då eller kanske ikväll . puss ha en bra kväll

Lite suddiga mobilbilder, inte världsklass men i alla fall nån bild :)

never say never

Funderar på att ha en frågestund på bloggen ? haha men pinsamt om det inte kommer in några frågor så jag vet inte hehe, :) ♥ och för dom som är intresserade fyller jag år om 15 dagar :)

(nån random bild)

it started out with a kiss, how could we end up like this?

hemma från stallet, väldigt kul. mycket mys med kaninerna också. ♥ När jag kom hem så hoppa jag in i duschen och sen tog jag en varm kopp oboý och gjorde lite på engelska läxan. Stort plus till Oboyen för det va så länge sen jag drack det.

Slänger in dagens outfit bilder också. :) ♥

I Don't Need To Fight, To Prove I'm Right

nu ska jag ta bort smink, sätta mig i soffan med en varm kopp te (ovanligt) ♥


har du inte gjort det en?

hejsan, jag har precis kollat klart på världens bästa och skönaste film med Eve och Fia :) ♥ vi behöver ju inte rabbla upp det vi åt till ;) Men i alla fall visade Eve mig en gammal film på Ester , och jag dööör ! HAHAHA
Bloggar kanske mera senare :)