jag blir lite osäker på det, även om ja skulle va stark

mjukiskläderna på :) ♥ fan va jag älskart !

Om allting bara kunde vara så mycket lättare..

faaan va tråkigt jag har, plus att jag har nån jävla helikopter surrandes brevid mig. hata myggor ! :( ♥

du vet att jag smygtittar på dig när du inte ser, och att du är sjukt söt när du ler?

sony ericsson J10i2, sjukt najs mobil. as sköna knappar.

Åh gud jag är så trött på att se dig som en dålig kopia av dig själv

okej raderade nyss mitt inlägg.

men jag kom nyss hem efter att ha stått i kafeterian hela dagen. inte jätte kul, men endå ganska skönt att slippa sega lektioner och baka kladdkaka och snacka med annat folk istället. Men mindre najs va att bengt (våran lärare) va sjuk så alla utan jag fick sluta 1 timme tidigare, men ja va tvungen att stå kvar.

efter skolan tog ja en promenad med min saknade fia för att prata om allt som hänt nu på senaste.

just nu sitter jag och trycker i mig en sandwich =) ♥
mitt försök att göra dig trygg och ge dig chansen att börja om på nytt.

Du förtjänade nominering för rollen du spelade

inatt trodde ja seriöst att jag skulle dö, fan va dåligt ja mådde. vaknade med 39 grader feber. men nu har ja tagit ipren och sitter faktiskt upp :) ja tror jag ska sätta på nån bra film och ta en kopp te så ja kanske orkar släpa mig till skolan imorrn. egentligen har ja träning idag men nej ja får väl stanna hemma.

bredvid ditt namn står ett namn till.

500 kr
1600 kr rea, 900 kr

för en minut sen va du min.


allting vänder.

ligger nerbäddad i min säng och fan va dåligt jag mår. va i stockholm hos min älskade maja som konfimerade sig. älskar dej. jag skulle igentligen sova där och så skulle vi till torparängen ikväll där alla ungdomar skulle träffas eftersom dom flesta konfimerade sig idag. men nej. jag blir sjuk. jag är ALDRIG sjuk. men idag så. faan. jag orkar inte lägga in bilder eller nåt. så jag bloggar mera imorrn. puss.

det känns som du fått för höga krav.

har nyss vaknat eller a vakna vid 10 men somna om igen. så nu sitter jag med en ansiktsmask på kretad i ansiktet. ska snart äta och sen klä på mig. kanske slänger in nån bild, sen drar jag till stockholm :) ♥




hur fan kan du bara tappa allt annat på vägen?

jag känner hur du sakta glider ut ur mitt liv.

En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende.

något är sagt, det sitter i mitt huvud. det har varit där för länge, det dödar mig långsamt.
jag försöker le med ögonen när du försöker kämpa. våga tro på mina ord. mitt försök att göra dig trygg och ge dig chansen att börja om på nytt. gav mig inget. jag hade känslan att jag fick mig själv att förstå. att jag fått många att tänka om på nytt. men det känns som du fått för höga krav. du vill bort till någon annan stans. glömma allt och få en ny chans. jag gav dej den och så många flera. varför vet jag inte. jag förlät dig för många gånger. jag lossades som om allt va bra även om jag blev sjukt sårad. men jag ville inte låta dej gå. varför lät jag dej inte bara få ångra allt varför förlät jag dej så lätt?. vi sa att vi bara skulle vara kompisar. vi skulle hållt allt vi sa. nu är allt annorlunda och det kommer aldrig bli som förut igen. våga inte tro att allt ska bli bra. för nu ger jag mig. jag vet hur svårt det kan va. men nu måste jag torka min tår börja om på noll och följa nya spår. du måste inse att ditt liv bara vill dansa men det är du som är rädd att trampa snett. du måste våga tro, du måste våga lita , du måste våga vara dig själv. du är värd så mycket mera. så nu måste du fundera på varför jag skrivit såhär.

jag vill inte vara den som sårar.

kom nyss hem från evelina älsking. vi har typ inte gjort nåt speciellt idag, cyklat och bara pratat om allt. ätit på anna på torget. bakat kladdkaka. helt underbart. Det börjar fan bli as kallt ute.. inte okej !

just nu är jag fet som en elefant efter allt jag tryckt i mig idag och lyssnar på musik. åå vad jag älskar det. just nu känns det som om jag är på jätte bra humör. jag har världens bästa familj , världens bästa kompisar och jag mår skit bra. det finns självklart små pusselbitar som saknas men det känns helt okej just nu i alla fall. ♥

bara om du står vid min sida.


våga tro på mina ord.

har typ inte så mycket att skriva om, hmm, myggorna käkar upp mig. nej men jag kom hem från stallet för ett tag sen , sjukt trött. hoppa in i duschen och nu ligger jag helt död i min säng och lyssnar på musik. tog fram alla läxor och la dom framför mig och jaa där ligger dom fortfarande. fast orörda. känner inte att det är så bottom med dom så det är lugnt. just det imorrn kanske jag drar till stockholm. får se.

nu ska jag ta en kopp te och sen fortsätta lyssna på musik.


bild i repris.


om livet är en dröm, väck mig inte då.


dina ord försvinner bara som tårar i regn

idag efter skolan kasta jag och mamma mig i bilen för att dra till stängnäs och fixa pass. mitt ar gått ut och måste ju ha det till polen med konfan :) fixade legg också. sen hem och dra på första innebandy träningen för iår. grymt kul. så därför har jag inte haft tid att blogga så mycket idag. men bloggar mer imorrn. puss

gillar dig mer en igår.

nu drar jag till skolan, första innebandy träningen idag också :) ♥

och det känns som du fått för höga krav

nyss kollat klart på fångarna på fortet. hehe. just det eftersom att jag aldrig fick se mitt skolfoto så fick ja se det idag när skolkatalogen kom. och det va ju mindra kul. vi ska ta klassfoto imorrn så hoppas det blir bättre.

och juste vi ska övernatta i kyrkan med konfan och gissa vilken dag? jo samma dag som eric saade konserten... faaaaaan. galet va jag hade taggat.

går inte att lägga in bild..


lita inte på att jag alltid kommer tillbaka

plugga, plugga, plugga...

kom hit och lägg dig ner, tala ut men försök, försök inte mer

tjena mittbena, eller snebena eller vad ni nu har :) ♥

dagen började nice. vaknade 07.25 fick panik, kasta mig upp och slängde på mig kläderna. och sen drog jag till skolan. jag hann ! stolt !  och den här dagen har varit sjukt seg. även om vi slutade 1 så kändes det som vi sluta 4.

men jag har nyss kollat klart på ett program och ska börja med min fysikläxa nu. inte kul. och just det om några veckor drar jag och massa andra sköna bönor till polen med konfan :) jag taggar sönder. fan va kul. vi ska vara där i 5 dagar tror jag. sen blir det skidor med konfan också. jävla nice . ♥ nej nu måste jag börja med fysiken för den är inte att leka med. . .




aa riktigt fräschaaa bilder ... men mitt hår ser fan långt ut ?  :) ♥

någon jag kanske kastat bort på vägen.

och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger.
Vi smyger omkring på vid varandra, livrädda för att störa och vi har tappat våra ord och när
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel
och all skit som kommer ur min mun, jag menar det inte men jag måste väl ändå mena nåt?
Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så

och livet dom försöker leva idag


jag vill så mycket med dej. men vet inte om det är rätt

okej, jag har inte haft tid/lust att blogga den här helgen. drar bara lite snabbt jag har gjort.

fredag: kvällen tillbringades ute och vi va med massa olika folk. alla va på majabryggan senare på kvällen.
lördag: först va jag med eve, sen träffa vi fia och 2 killar. senare på vägen hem till träffa vi 95:erna en snabbis. Sen hem till mig,  fest där :)
söndag: vakna hos eve, sen hem och städa och mublera om i mitt rum. så rent det kan bli. och fan vilken ordning jag har :D

jag kanske bara inte kan se vad du menar.

måste bara lägga in bilder på circes nya hundvalp, så sjukt söt !
den är mindre en halva min katt !

ganska nice

har inte hunnit blogga. jag bloggar när jag kommer hem :)

hand i hand livet ut. svårt att leva upp till den meningen.

jag kommer ihåg den tiden jag kunde kalla dej för min. Jag såg lyckan i dina ögon. jag såg att du va glad. och det var jag med. vi förstod varandra även om det kunde vara svårt ibland. men på nåt sätt drog du dig åt mitt håll. och även om du sårade mig gav jag mig inte, vilket jag borde gjort för allting har förändras nu även om du finns kvar kommer vi aldrig se på varandra på samma sätt vi gjort. vi sa att vi bara skulle vara kompisar, vi skulle hållt det. vi skulle aldrig försökt. du fick mig att tro på dina ord, dina fina meningar du skrev. men även om jag vet att du menade de du sa då vet jag att det inte höll längre en, en liten stund. jag kan inte titta tillbaka nu även om min vilja är stark så ska jag inte. du har gett mig minnen. jag kommer ihåg alla. men nu är det över nu ger jag mig. du va bara inte rätt för mig.

Du och jag finns inte mer


men älskling vi var fel redan från start

Tjena !
nyss tryckt i mig lite mellis, ska egentligen ut och springa med innebandyn idag. Men ja kan inte för jag ska till stallet idag. faktiskt inte så taggad på det men men. nej men jag skriver mera när ja kommer hem. ha det gött

ibland är det som om endel låtar är skriven just till mig.

nu ska jag sätta på te, ta bort sminket sen kolla på tv =) Skola imorrn också.
osminkad, älska !

varför förstår du aldrig att det är dej jag vill ha?

jag gillart ! ♥ en kille med gitarr är aldrig fel. fan va jag älskar det !

jag vet att jag är hopplöst svår ibland

Okej, jag har nyss kommit hem från skolan! seriöst vi har börjat skolan ! så jävla ångest !
plus att det är sjukt tomt utan alla 94:er :/

jag kanske minns honom


kanske allt börjar om på nått annat sätt


när man tittar tillbaka. jag älskar dej. ser jag hur falsk det va.

Evelina och jag bestämde oss för att gå upp 7 idag, eftersom att det är sista dagen på vårat sommarlov ! fan va det där va hemskt att skriva ! Men i alla fall nu sitter jag här klockan är 9. och jag ska snart äta och sen blir det nog träffa evelina och så hittar vi på nåt :) ♥


jag behöver kanske dig en annan dag. men inte idag


jag gillar vägen. då när du inte va rädd

Okej , jag är helt såld på joshua radin !

bara för att du är den

hej osminkad !

Vi är inte såna som i slutet får varann

Idag ska jag nog ta mig upp till evelina och boka biljetter. ÄLSKA. KÄRLEK. AWESOME. UNDERBART ! sen ska vi kanske till ekilstuna. aa får se vad som händer.

inbokade konserter. ååå älska, längtar till alla !
Eric Saade
Eric Saade – Break Of Dawn
HOFFMAESTRO
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Håkan Hellström
Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

jag kan bara inte se allt, endel saker blundar man för.

anits om nu börjar vi om på nåt nytt. okej?:
hejsan! din header är superfin! jag undarar vilket program du använde när du gjorde
den?

Eftersom att du inte skrev in din bloggs namn utan bara kissies blogg, får jag svara här istället. tack så mycket, Min header är gjord i typ photoshop CS2 tror jag :)

nu börjar vi om på nåt nytt. okej?

Kvällen igår va sjukt, awesome ! ♥ heeelt underbart, stå längst fram,trängas,sjunga,skrika,hoppa,dansa,svettas !
The voice 2010

jag trodde vi va på väg men något gick snett på vägen dit. Kanske fanns det nåt bättre. kanske hade jag inte tillräckligt ?

jag drömmer


awesome

fy faaaan, allt igår va bara så gryyyyymt.  Kärlek till det !
grattis igen evelina widaeus =) älskar dej

utan dig, kanske okej

gårdagens outfit ! ♥

jag gillar när dina blickar landar på mig, du vet sådär så man känner sig speciell

klockan 6 gick jag till hallen för att möta upp mitt innebandylag för att sen ut och springa, och efter att ha legat hemma och mått skit i 2 dagar så va det inte det bästa. men glad att jag gjorde det. men det va ungefär så häääääääääääär jobbigt. Nu sitter jag ny duschad framför tv och ska dricka en kopp te =)


I'd do anything for love

just nu har jag typ en helikopter/fluga övermig och den känns dom den ska kracha i mitt huvud. sitter typ och duckar. Magvärken har släppt efter en ipren. mamma sa nyss att vi ska grilla ikväll. älska.

Nu har jag faktiskt tänk att jag ska hitta på nåt speciellt varje dag eftersom att skolan börjar om 7 dagar. och då vill jag passa på när vi har sommarlov :D

just det förut har jag inte kunnat ladda in bilder på min lilla bloggdata det har varit nåt fel, men idag när jag testa så funkade det :)






new stuff

idag tänkte jag slänga in lite bilder på det jag köpt från semestern. Endel saker är inte med på bild som bl.a nässesär,ridsaker,krämer.






rekomenderar den översta "pore strips"

sjukt billig parfym som lycktar grymt gott.




höra ljudet från gitarren du spelade. får mig att falla in i nån slags dröm.

idag har jag inte haft lust att blogga, jag har nästan spenderat hela dagen i sängen med grymt ont i magen. Många gånger känt mig yr och nästan svimmat. Vet inte riktigt varför men det blir nog bättre. så har inte riktigt velat visa mig framför kameran idag. så det får bli bättre uppdatering imorrn istället.


ibland är allt bara krångligare en vanligt.

jag kom nyss hem från evelina, jag har färgat hennes hår, inte så nödvändigt för det blev typ ingen skillnad.

nu ligger jag i sängen med en kopp te, och ska sätta på nån bra film, (magen ger sig inte).


cant buy me love

okej, vi börjar skolan om 9 dagar. Det regnar och åskar ute. Jag har ångest. Jag har grymt ont i magen. fan



jag ser inte det jag alltid såg förut .

gårdagen,  B Ä S T !

en klarblå natt i månens sken.

jag borde ha förstått då när du tittade bort, men endå placerade jag dig i drömmen jag borde glömt.

okej, jag behöver er

efter 6 timmars bilfärd så kom jag hem, med sol på himmeln. Annars har gud pissat hela semestern.
När jag kom hem möttes jag av två efterlängtade knasbollar, som jag också tillbringade hela kvällen med, jag älskar er ! ♥
Evelina och fia ♥ bilder lånade från fias blogg !

jag vet att du ljuger men endå litar ja på det du säger

bilder från semestern

när dagarna gick framåt blev jag kvar nån annanstans

ett av hotellen vi bodde på, jag orkar inte lägga in så många bilder så om ni vill se typ spat och så, kicka här

i drömmen fanns det hopp, men jag vakna



Du sjönk lika snabbt som en sten för mig.

Här ligger jag i en säng på bohuslän och Bloggar från mobilen. Jag är hos circe och celine är också här. Jag kommer lägga in en del bilder när jag kommer hem och det gör ja senast på fredag. Nu vet jag inte vad jag ska skriva så, puss

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

bara för att jag inte kan lägga in bilderna här ifrån så lägger jag in bilder på 3 gal1 fina personer. för er som vill veta är båda mina förebilder.



lisa



alicia




pussen

Vet du att du är söt när du ler? Att jag smygtittar på dej när du inte ser.

-