OCH JAG MINNS VARFÖR JAG FÖLL FÖR DIG

Dagen har jag tillbringat tsm med Fia och Eve, Vi köpte jordgubbar och doppa i choklad :) ♥
Det blev väldigt lyckat när vi skulle ner och pumpa cykeln. Världens smäll och alla trodde nån typ bomba men det va däcket som sprängdes. HAHAHA.
Men nu måste jag plocka ur diskmaskinen, puss

Dagens outfit !


regnet faller som tårarna gör

DET BLIXTRAR OCH ÅSKAR :(


now it's time for you and me

Just nu dunkar det i huvudet, inte okej. Måste hämta en ipren. Jag försöker i alla fall spela nån låt på min gitarr men det låter förjävligt rent ut sagt. Gitarren är inget annat en OSTÄMD ! låter som det är i målbrottet eller nått skit.


i will tell you a secret


jag behöver dej.

maja tyckte jag skulle blogga så då får jag väl göra det men jag har ingen bild..

Idag efter skolan ville jag inget hellre en att lägga mig och sola, men nej här ska på med ridkläderna och åka till stallet, hitta inte mitt bankomatkort heller så det är borta, tror det är snott. Sen när jag kommer till stallet börjar det spö regna och åska. Lyckat. När jag va klar va jag tvungen att vänta på att pappa skulle komma i en timme. inte kul. Kommer hem kastar mig i duschen. Tar mat, ställer på ett litet borf för att äta i vardagsrummet, tallriken börjar glida och allt hamnar på golvet, Nu ska jag göra läxor. Kul det me. Aa fast nej.
sommaren 09 ♥

baby don´t worry

nu ska jag försöka spela lite gitarr, hehe :) ♥
Jag blev kär i somras, jag blev kär i en kille som fick mig att smälta. En kille som vågade säga vad han tyckte inte bara via sms utan också rakt in i mina ögon. Du fick mig att falla, och det är inte lätt. Men du lyckades för du är helt underbar. Du är sjukt saknad av mig fortfarande, för jag kommer aldrig glömma den känslan jag hade när jag träffade dig.





jag vet inte om du tycker som jag.

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid.

Jag har tillbringat helgen med dom bästa tjejorna Fia och Evelina :) ♥ Jag orkar inte skriva exakt vad vi gjort men vi har i alla fall skrattat sjukt mycket. Inte så mycket sömn heller :/
Jag knarkar ipren också :(  kunde somna inatt för jag hade sjukt ont.

so dark and cold

ut och möta fia och eve, puss ♥ (outfit)

då känns allting bra

Hahaha tog ett tag att fatta, men fan va skön :) ♥

klockren (klicka)
fattar ni? klock - ren

jag släpper aldrig taget

Jag måste bara säga att jag saknar min bästa vän Maja nått enormt mycket. ♥
Jag älskar dej ♥

Clara Josefsson.

jag älskar dej storasyster ♥


so do it ?

JAg fick önskemål att jag skulle lägga in mera bilder, men vill mera bilder på mig eller bilder jag tagit på annat tex som bilder neranför ? ♥

Våga lita på att jag stannar hos dej. försök inte vara någon annan för att jag ska falla för det funkar inte. Jag gillar dej för den du är. Inte den du försöker vara.



pirret i magen, leendet på läpparna. kärlek

Idag gick jag hem från skolan, ont i magen och huvudet. Sen vid 4 så gick jag upp till tandläkaren för att dra ut 2 tänder :/ fast det gick bättre en jag trodde. Nu sitter jag  och har grymt ont efter att bedövningen har släppt :(
Och det är ju grymt kul att man har hyfsat många läsare men inte en enda jävla komentar :(  Nu får ni börja komentera, vad är roligast att läsa? Läser ni den varje dag? vad ska jag förbättra? kom igen släng in lite komentarer nu :) ♥


vi är på väg någonstans

slänger in dagens outfit innan jag cyklar vidare till skolan .

säg bara sanningen

Hahahahha jag tror jag dör..♥

it's always the same..

mys outfiten är på ♥

jag vet vad jag vill.

Nu har jag kommit hem från eskilstuna, träffade Evelina och Fia utanför mig, och där lyckades vi självklart as garva åt en liten "hemlis" hahaha. låter så taskigt om ja säger vad vi as garva åt. Men efter de cykla dom vidare och jag gick in, skulle plugga men datan lixom ropa efter mig ;)

Jag ÄLSKAR ;PpPppPpp grupperna på facebook ♥
vakten: "visa leg", så visar man benet ;PPpPpPp

om jag visste det hade jag aldrig försökt

Skolfoto idag. hata. Sen drar jag till eskilstuna ♥ puss
Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft det bäst med tjejorna.

och efter allt är du tillbaka

Okej jag har inte haft lust/tid att blogga nu i helgen, men de blir mer uppdatering när skolan börjar igen. haha.

I fredags så gick jag,fia och eve ner på stan efter skolan, köpte godis och sen gick vi till Anna på torget och fika, och prata i typ 2 timmar, as nice. Sen vidare hem till fia ett tag. Cykla hem till mig hämta tröja och sen ner till pizzerian. Tillbaka hem till mig och snacka i 2-3 timmar. Älska. Packa saker och sen hem till fia för att sova där.

Idag. Vakna hos fia med eve också, gick upp åt frukost sen hem duscha och klä på mig , sen kom typ sjukt många hit, massa kusiner och bla bla bla... hahha min farmor fyllde 80 så aa det va många här :o Jag är inne på min lilla data så jag har inga bilder men det kanske kommer imorrn då :)

Sen blev jag jätte trött gick in på rummt och somna, nu har jag väldigt tråkigt och jag orkar inte gå ut så jag får ha det tråkigt ;/

stort plus till er som orkade läsa det där :)


Nån gång blir det vi

Dålig uppdatering, men jag lever och jag bloggar ikväll istället ♥

jag borde lyssnat bättre

Direkt efter skolan cykla jag, Evelina och fia ner på stan och köpte en Ben & Jerry ♥
Nu blev jag precis klar efter att städat mitt rum som såg ut som en svinstia !
vet att mitt rum är fult och tråkigt men ska göra om hela rummet, dvs, slå ut mina garderober och allt :)

i dont think i wanna go there anymore


vi hade något som du inte såg fören nu.

You'd hold me close in your arms, I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave, I wanted you to stay here holding me,
I miss you, I miss your smile, And I still shed a tear Every once in a while, And even though it's different now, You're still here somehow
My heart won't let you go Everything that's happening for me I'm thinking back on the past It's true that time is flying by too fast I know you're where you need to be Even though it's not here with me

i'm a bad boy, cause i don't even miss her. i'm a bad boy, for breakin her heart

Bildbomb från sjukt bra dag med bästa tjejerna ♥
evelina och fia
fia och evelina
fia,evelina och jag
bjuder på bilden
hahahhahah
Evelina och jag                       evelina och jag
fia sötnos

time to say goodbye

Hej nu är jag hemma igen, för er som inte vet har jag varit på cup sen i fredags. älska. Jag orkar faktiskt inte skriva mer en att det va JÄTTE kul där :) ♥ tyvärr kommer det inga bilder från min kamera för jag palla inte ta med mig den eller ta upp den hahah fanns annat att göra ;)

Nu ska jag ta en kopp te och sen kolla på tv :)

Jag vet att jag typ bara lagt in massa snygga morgonbilder nu men imorrn börjar skolan så då blir det inte lika mycket sånt.

Kan jag få ett plåster?, jag skrapa knät när jag föll för dej

Kom nyss upp ur sängen, slängde mig i duschen och nu ska jag börja packa och fixa allt innan jag åker till örebrocupen :) ♥ Jag tror jag kommer slänga in nått inlägg till innan jag drar,


om jag fick vara i din famn igen

Fia hade visst 2 bilder från idag, så jag slänger in dom så det blir lite roligare hehe.
just det glömde berätta att idag i stallet gjorde jag nått extremt hemskt hehe. Vi gick med en höpåse som skulle in i hagen och då va jag tvungen att ta mig igenom all lera som är där, och så fastnade skon i leran och jag fortsatte ett steg till och satt foten rakt i leran + vatten och i hagar är det inte lite lera heller så hela foten blev ner tryckt i lera och jag hoppa typ upp till nån liten gräsplätt som jag hitta, men sen skulle jag ju tillbaka och hämta skon och jag kan inte hoppa på ett ben i lera då hade jag ju dött, så jag fick gå tillbaka i leran, men jo det är ju rätt nice. snäll som mamma är ställer hon sig och as garvar och tar fram mobilen för att fota. Yee älska.

jag trodde på kärlek då

Usel uppdatering jag vet. Men idag har jag inte haft lust att vara med på bild eftersom att jag gick hemma och såg ut som jag sovit i 3 år, nej men jag såg väldigt trött ut i alla fall. Men jag har i alla fall försökt packa lite, senare ringde eve och sally och undra om jag vill va med dom för att pigga upp dom lite för dom va väldigt sega heheh. Sen kom fia dit också. Vi pratade lite om killar you know ;) hehe men vi lyckade också cykla och köpa godis och skratta för ett år fram. Älskar dom tjejerna.

Runt 7 åkte jag till stallet för att fixa lite saker och sen hem och ringa Felicia för att prata om lite saker. Gick väldigt bra det va bara lite missuppfattningar. Nu har jag nyss druckigt upp en kopp te, och haft ansiktsmask också.

Jag kommer blogga nån gång imorrn, men sen under helgen blir det ingen uppdatering alls eftersom att jag ska på innebandy cup imorrn men vi åker runt 6 imorrn så hinner skriva innan, och vi spelar våran första match samma kväll kl. 22.30 för er som ville veta det . hehe.

om det blir några bilder från helgen kommer det självklart komma när jag kommer hem :)
Dom som orkade läsa det där är super bäst. hehe.

tired of saying goodbye

Nu har jag kommit hem, allt blev väl inte riktigt som det skulle men det löser sig. Nu ska ja i alla fall städa garderoben ..

kanske bara hade tur

nu cyklar jag upp till amanda, hörs senare :) ♥
Stalloutfit haha.

give it a chance

just nu sitter jag och smaskar i mig glass som jag hitta i frysen, snart ska jag börja göra mig i ordning och sen möta upp Amanda och så cyklar vi ut till hästarna ♥ Om 2 dagar är innebandy cup :)

Kissies..

Jag glömde ju berätta att när jag och maja va inne i stan så gick vi in på weekday för att kolla efter jeans, men hittade inga. Men dom har byggt om lite där så vi åkte upp till sista våningen för att kola lite. Och där uppe va det helt tomt "trodde vi" så vi gick typ runt och överallt och kollade typ ner i golvet, längst in i affären står kissie och dennis och blir fotade, hon trodde säkert att vi lossades som om vi inte såg henne och typ smyg titta haha.

så att jag och maja gick fram och frågade om vi fick ta en bild med henne. haha. för skoj skull ;) Men hon var faktiskt jätte snäll, och hon är inte som på bloggen i alla fall, mycket snällare och MINDRE läppar en på bloggen.

Maja och kissie

kärlek

nej nu orkar jag inte mera, jag har suttit och gjort kategorier och så måste man gå in på varje inlägg för att lägga in dom i en kategori. Fortsätter med det nån annan gång ;) ♥
nu ska jag drick te och äta glass.


i'm burning can't you see..

Vi kanske ska till Gotland i 2 veckor i sommar också, plus att min älskade Maja kanske ska med i så fall också :) ♥ Jag känner på mig att den här sommarn kommer bli en av min bästa någonsin. älska. ♥

I don´t know what I'm fighting for

Morgonen började med att pappa ringer 8 för att jag ska springa upp och kolla efter några nummer. pust. Somnar om vaknar 5 i 12 av att amanda ringer och säger att dom kommer 20 över och hämtar mig. Jag springer runt och hämtar mina saker och fixar mig, och sen äter lite. Sen åkte vi till stallet och träffa hannah lite där också. Blev mycket skratt. Sen gick vi hem från stallet, as jobbigt men ganska skönt tog typ 1 timme och 20 minuter. hahha.


När jag kom hem hade min syster gjort vofflor som jag mumsa i mig. Nu har jag precis duschat och så, ska typ städa lite i rummet, och kanske börja lägga från saker till cupen får se :)
skriver kanske senare om jag har nått att skriva om :) ♥

Nej, du är det enda jag vill ha.

Så nu kommer bilder på det jag köpt, orkar inte ta kort med det på mig. Så det får ni se nån gång på dagens outfit 

4 par trosor
skor, använda 1 gång på bilden
tröja
tröja
mörkblåa chinos
örhängen
mjukisbyxor
ni ser att det saknas några örhängen, men det var rea och jag ska ha dom till mitt överhål. Alltså har 3 hål, två vanliga och ett över det ena. om ni fattar ;) hahah

And I'm so close to what I've dreamed of, but it hurts so

Idag har jag och Maja varit lite överallt haha men mest i stan och shoppat, Jag ska snart ta kort på allt och lägga in, jag lovar det kommer ikväll. Men tyvärr har maja alla bilder som vi tagit så får se om dom kommer in.

Dagens outfit. Ny tröjja ♥
Nu springer jag och tar kort på allt annat

SNÄLLA RÖSTA :)

1.A PRIS
• presentkort på solresa från destination.se (värde 20.000)
• din designade bikini kommer produceras och säljas på nelly.com ( med ditt namn på )
• presentkort på nelly.com ( värde 10.000 ) till din resegarderob
• ett hawaiian tropic solkit för bästa brännan
• din egen vinnande bikini
2.A PRIS
• presentkort på 3.000 på nelly
• ett hawaiian tropic solkit
• vinnarbikinin
3.A PRIS
• presentkort på 1.000 på nelly
• ett hawaiian tropic solkit
• vinnarbikinin
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Snälla rösta, puss

 


Tänk om det skulle vara sant

Just nu sitter jag i bilen tillsammans med maja, och vi är på väg till vaxholm. Vi ska äta på deras resturang och bara gå runt och mysa i vårsolen. Älska. Bara så att ni vet kommer bilderna när ja kommer hem för min kamera har slut på batterier. Men får se om det kommer bilder från mobilen istället. Puss ha det bra

Jag längtar tills vi två blir en..

Nu sitter jag och maja och är proppmätta efter att ha ätit middag hos hennes mormor. Hon fyller år idag. Maja är så seg att hon inte ens orkar hålla upp mobilen, så hon lutar den på min kind. Alla antecknar. Idag har vi varit en snabbis på stinsen också. Men lägger in allt ja köpt ikväll eller imorrn. Senare ska vi bada och kanske ta lite bilder. Bara så att alla vet bloggar jag från majas Aino nu. Haha. Det går super fort. Oj,oj nu gjorte djurgården mål och alla flög upp i taket och skrek haha. Nej nu ska jag proppa i mig godis och vara lite social med alla andra, puss

det ska bli så nån dag

Bilder på det jag köpte igår kommer senare ikväll eller imorrn :) ♥

when you look me in the eyes

hahaahah skrattar fortfarande åt dom här .
nu kom maja ut ur duchen :) ♥

Sånt är livet, svårt att göra något åt

maja är i duchen nu och jag sitter och underhåller mig själv med att lyssna på Ulrik. Faktiskt riktigt härliga skämt. Eller så är det jag som har sjukt tråkigt.  haha.


- Du kanske måste träna på en del engelska ord
- Men tänk på att jag är svensk
hahahahhaahahhahahahahhah

varje steg tillsammans

godmorgon bloggen :)

Jag sitter just nu i majas säng och kollar igenom gamla bilder på facebook, haha. Maja är och spelar match men det är så kallt i ishallar så jag stannade hemma. Snart ska jag fixa mig och möta upp Kajsa för att hämta en sladd till kameran, ja la faktiskt ner min i väskan innan ja åkte men sen fick jag för mig och blogga innan så nu ligger den kvar vid datan hemma. inte okej. Så därför får ja låna kajsas så jag kan slänga in några bilder under helgen ;)
Senare när maja kommer hem igen ska vi vidare till sollentuna centrum och stinsen, kolla runt i affärer och SHOPPA. haha. men jag lägger in bilder på det jag köpt när jag kommer hem. Nu ska jag fortätta kolla igenom bilderna. ♥
adam? albin, rebecca, kajsa, reban och jag. 1 år gammal

Du är det enda jag har mina ögon på

Just nu sitter jag och äter godis och för över bilder i kameran som ja har lovat maja att hon ska få :)
Packar för fullt, ska nämnligen till Stockholm nu och stannar där till måndag. älska. ♥
Men nu måste jag packa det sista, kommer nog inte bli lika mycket uppdatering nu, men jag ska i alla fall slänga in 1 om dan :)

our freedom came to an end

Nu har påskblommorna kommit, (vi säljer med laget till cupen) Så nu ska jag ut och levera lite blommor :/

vi båda ser att det är rätt

P Å S K L O V !