Tofflor ! ♥

  Tjoo, Jag är väldigt glad för att nu har jag blivigt klar med mina tofflor på slöjden... ♥ 
                  
Jag älskar dom, riktigt sköna att ha med ett par mjukisbyxor på kvällen ♥ Och jag gillar rosetten.

Heldag ! ♥

Hello, dagen började med att det var väldigt varmt ute.. ♥  Men jag va i alla fall med Amanda och vi gick ner till stan och tog en pizza och en kall läsk..

                       Senare blev det sitta ner vi hamnen i solen !... ♥
 
               Amanda på bilden ♥                                               Jag idag ♥
             t-shirt från Gina Tricot                               kort kofta från Gina Tricot
                                                                                       linne från joy
                                                                          shorts " klippt av ett par jeans "
                                                                                               
 
            Och så klart blev det ett dopp i poolen, när det var som varmast ♥

 Och efter doppade ringde Alex & Martin och frågade om vi skulle hitta på nåt, och det gjorde vi. Det blev fotboll och beachvollyboll  ♥ Riktigt kul vare,
 
På kvällen så tog vi ett dopp i poolen igen 30° va det ! Och medans vi badade så satte pappa på bastun, och så hade vi ansikts masker !


Runt 00.15 ringde Alex och Martin igen och undrade om vi kunde komma ner till hammnen där dom skulle sova i båten, så vi tog en sväng ner dit och va där i ca 40 minuter ♥  Sen hem och sova 





Choklad muffins...

 Hellu, Idag var det en väldigt seg dag i skolan, det regnade alla va trötta och det va bara  ingen bra dag.
 Men efter skolan va jag med Amanda, och vi bestämde oss för att baka lite. Dom blev  faktisk goda !
 
 

 

 

 Nu ska jag kolla på tv, ha en bra kväll !





Måste ...

Hello, jag vet att jag blivigt dårlig på att uppdatera men det är för att jag inte tycker det är kul när man har en as ful design. Måste bara fixa den och det ska jag.
Men nu har jag kommit hem och det har väll varit en bra dag idag. Men jag måste bara säga att musik är typ livet, Man kan berätta så mycket under bara en låt. 
Plus att det låter bra också, skulle vilja sjunga as bra :) Aja men jag ska inte drömma för mycket nu för nu ska jag gå och ta en dusch.




Spa kväll..

Hello.. !
Just nu har vi satte på oss en ansikts mask och en morronrock från Selma Spa...♥ !
Mycket skönt, sen blir det nog kolla på film -  Material Girl med hilary duff !



          Vi andvände oss av den röda och den orange...♥  riktigt bra tycker jag !



Godnatt på er alla !  ♥





Dag i Stockholm ♥

Hej alla !
Idag så var jag och Ester i stockholm och handlade, men det slutade med att Esters plånbok blev stulen. Någon hade tagit den ur hennes väska när vi gick mot Nautiska.. Men jag fick lägga ut pengar så at hon i alla fall kunde köpa ett par mjukis byxor, vilket jag också gjorde..! ♥ älskar dom 

                                               Jag och Ester på tåget..
   
           Mina nya Ksss byxor..! ♥ Och en ny Mascara + en test parfym som jag fick :)

    

   Ha en bra kväll ! ♥'




Plåster hjärta !

Jag måste bara säga att jag kämpar på
med mitt hjärta ♥ 

 
 
Och så var jag tvungen att ta kort på Daisy när hon låg i solen !
   







   

Jeans-shorts

Hello, Jag har just nu gjort om mina vita byxor till shorts, Jag har endå ett par till vita så att jag klippte av dom här istället. Det kanske inte ser så bra ut på bilden men mycket bättre och skönare till sommarn om jag får säga det.♥

Och så måste jag säga att sånna där
stumpor är väldigt smarta !♥ 
     


Men nu ska jag kolla på tv, ha en bra kväll !






Sommardag !

Hej alla,  Idag har det varit väldigt fint väder och jag har varit ute mästa dels av dagen..♥
Och sen kl.16.30 ungefär kom min kära Maja ♥ Och vi tog en sväng ner till stan med våran bäste vän cykeln och köpte glass, riktigt gott. 



klädsel:                                                                  Hår:
  • 2 linnen från Gina Tricot                  Mina orginal lockar
  • Kofta från Joy                                    Luggen utsläppt
  • Shorts från ? (Tyvärr glömt)            Plattat i topparna
  • skor från ? (hittade dom i skåpet idag, jätte gammla)          
 


Jag måste bara säga att jag gillade skorna jag hittade i skåpet (dom har typ legat där i 2 år) ♥








Gårdagen...

Hej alla, Idag så tog jag ett par hörlurar i öronen och gick ut och solade..♥ Riktigt skönt va det men det blev väldigt varmt, och plus att jag håller på med ett hjärta på höften. Jag har klippt ut ett hjärta i plåster och sen när jag blivigt riktigt brun så kommer jag ha ett ljust hjärta kvar, väldigt snyggt tycker jag. Jag gjorde det när jag va i Thailand !



  

Ha en bra dag !





faaaan !

Hej alla !
Asså seriöst jag höll på med designen as länge asså med den rosa färgen och sen innan jag sparade skulle jag ljusa upp den rosa färgen men va fan gör man, jo trycker på spara och så här fint blev det, plus att jag fixade storleken så att den skulle vara över hela, asså den skulle räcka över den andra spalten också men när jag lägger in den så är den så klar för liten, faaan allt slit i oödan. Men jag ville bara ha bort den andra bilden så att ja, Men asså det var inte den här desigen jag skulle ha utan jag la in en jag hade bara och så bytte jag bakgrunden så att det kommer komma en anna som passar och är snyggare senare. Men nu ska jag nog hoppa i sängen efter att ha suttit här, för länge !  ♥



Faaaan helt fel !



Ni får stå ut ♥

Hej alla, om ni undrar varför min blogg ser ut som den gör så är det för att min header inte är klar en så ni  får ta och stå ut med den jag har just nu :/  men nu ska jag gå för att jag måste köpa en cola till maten   ♥ 



♥ prover ♥

Hello!
Idag så kom det ett jätte stort packet med på posten, och as glad blev då jag,, men det visade sig vara mammas. Men när hon öppnade det så låg det massa test parfymer och 2 väskor där :) 

Och då råkade just jag prova dom, fanns faktiskt några som lucktade gott. Men jag tror att jag ska beställa en parfym från mammas kompis för då får jag lite rabbat också! ♥


             Jag måste nog säga att den största flaskan lucktade godast :)
 

Jag önskar er en trevlig fredagskväll ♥






väldigt sugen !

Hej alla !
jag måste bara säga att Ester och jag fick lite panik så vi va tvungna att cykla ner och köpa lite godis, och så cyklade vi hem och satte oss vid min lilla blogg data med en skål godis i knät och ett glas saft brevid oss. Väldigt mummsigt.

  
Hoppas alla får en mysig kväll för det ska jag ha !





"Smoothie"

 Hej alla läsare, nu sitter jag med min kompis Ester och dricker en "smoothie" mycket god faktiskt. 
Dag en har varit väldigt skrattig faktiskt, kan ge ett exempel på en av Evelinas (www.widaeus.blogg.se) komentarer: Asså jag får ont i ryggen när jag äter potatis, får inte ni det? hahhaa tyckte det va väldigt roligt. Sen va det massa andra roliga komentarer, pluss att det va väldigt roligt på vägen hem mötte väldigt många roliga personer. Men nu ska jag låta Ester blogga lite.

  
Väldigt enkelt recept :
  • Mild lättyoghurt (vanilj)
  • jordgubbar (jag andvände mig av frysta)



Jag idag ...








Lugg ..


Ja, nu har jag varit och klippt mig, och det blev lugg :O fattade inte hur jag vågade men med min BÄSTA frisör så blev helt helt okej.  Och jag har inte klippt mig på ganska länge nu men mitt hår va inte slitet så det blev inte mycket på topparna :) tror att det är för att jag inte plattat håret på ett tag, Väldigt glad för det, för nu vet jag att jag inte måste klippa mig så ofta och då blir mitt hår mycket längre :) Men om ungefär 1 år så är det så långt jag vill ha det, "pust" orkar inte vänta. Men nu ska jag faktiskt kolla på tv .



Kläder !


Så nu fick ni se mina linnen + kofta jag köpte, väldigt nöjd med det faktiskt :)




Hej alla !

Nu ska jag snart ducha men slänger in ett litet inlägg innan jag går !
Jag måste bara säga att jag komer lägga in bilder på mina nya kläder imorrn istället för att jag han inte ta bilder idag, fullt upp hela dan. Och så MÅSTE jag säga att bästa bloggen,finaste håret , bästa tipsen hittar ni på

www.foki.blogg.se

så intresant att läsa, och så sjukt fina kläder, håret utseendet. jag måste säga att jag är lite avvis där va :)





Hellu,,

Hej alla, idag så var jag och handlade i skärholmen :) 
Det blev tre par linen och en kofta :) jag lägger in bilder på det jag köpt imorrn om jag hinner =)

Bra så att alla vet så håller jag på att fixa min design men det kommer ta ett tag innan den e klar men ni får stå ut med den jag har just nu :)




Ge mig nu !


Asså jag vill ha dom här skorna, paris hilton parfym, tröjjor, jeans, väska och fint hår !

sorry...

Hej alla läsare :)
Jag vill bara säga att det har varit mycket med skolan nu, och jag håller på med min design till bloggen och den blir inte deräkt den bästa men jag försöker. Så det är därför jag inte bloggat på ett tag nu. Men idag har jag varit med olivia, det va as kul och det va en väldigt lång och härlig ridtur :) Och så skulle jag och Ester åkt och handlat i helgen, men hon kunde tyvär inte :( men det får bli nån annan gång eller så kanske jag åker med nån annan får se vad som händer. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa: "i taket lyser stjärnorna" hoppas den e bra, för filmen äger i alla fall.




designen :/

Hej alla, asså jag HATAR min blogg just nu, för at jag råkade ta bort min bakrundsbild från albumet vilket innebär att den försvann från bloggen också så nu är den vit och ni ser jue hue det ser ut  :( nu håller jag på att göra om designen helt och headern så vi får se hur lång tid det tar men ni får stå ut =)
Men nu är jag ganska trött så jag ska ta en duch och sen gå och lägga mig, och just det nästa tisdag ska jag klippa mig och jag ta klippa lugg, får se hur det blir då :p hoppas på det bästa bara, <3  Och så har jag bestämt mig för att jag int ska platta håret varje dag för jag vill ha långt fint hår och då får jag vara lite "snällare" mot det också =) hahaha aja pussiz godnatt




tävling...






Idag så åkte jag till stallet och kollade på hopptävlingen, det blev runt 200 bilder så jag hade inte tänkt att lägga upp alla =) Men jag kan säga att det va ganska jobbigt att redigera alla bilderna :) hahaha, men nu ska jag snart ner och köpa en pizza från konsum, den e så j*vla god asså, det slår nästan den vanliga pizzan från pizzerian faktiskt :) och ikväll blir det bara sitta och kolla på tv och bara slappa för att nu e jag så trött efter idag och igår har gått as mycket, + att nu mår jag inte så bra efter att jag ätit för mång m&m godisar fan att jag åt så många. Aja får skylla mig själv. 




Anna på torget !





Va på det ny öppnade caffét, Anna på torget :) det va jätte fint och frächt där inne, kommer nog vara där några i sommar :)


Valborg..




Hej alla, idag va det valborg med ester :) Hon kom hem till mig typ 30 min efter skolan och då skulle jag byta lakan i min säng och det gick jue som det gick :/ hahha men senare så gjorde vi oss iordning och gick ner på stan lite. Sen så gick vi hammarvägen och så skulle vi äta lite grillat , mumms :) + att fia va där också :) vid circa kl.20.40 så gick vi ner på stan för att kolla på bransan men det visade sig att typ "pensionär " kören började då. Det va jue mindre kul att kolla på den, men sen va det iallafall ner till sjön och kolla på brasan och fyverkirierna :)